Την Κυριακή 21η Αυγούστου 2011, και ώρα 7.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή «Παναγία Φανερωμένη» Χιλιομοδίου θα λάβει χώρα το γνωστό πλέον «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ», δηλαδή η λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης από το παλαιό Μοναστήρι στην νέα Μονή, αφού θα προηγηθεί η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον χώρο του παλαιομονάστηρου.
Την Δευτέρα 22α Αυγούστου το βράδυ θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, ο οποίος θα μιλήσει επίκαιρα.
Την Τρίτη 23η Αυγούστου, ημέρα της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής «Παναγία Φανερωμένη» Χιλιομοδίου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπολεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. κ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος.
Η συμμετοχή των πιστών στις πιο πάνω Ιερές Ακολουθίες θα αποτελέσει αφορμή αγιασμού και ευλογιών, και απόδοση σεβασμού και ευγνωμοσύνης στο Πανάγιο Θεομητορικό Πρόσωπο, που τόσο εκφραστικά και ευλαβικά έχει αποτυπωθεί δια του χρωστήρος εδώ και αιώνες στο θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας Φανερωμένης.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το οδοιπορικό απο της Μονής της Φανερωμένης"