Η είδηση για τις δυναμικές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, τους αποκλεισμούς λιμανιών και αεροδρομίων αλλά

και τις πρώτες αψιμαχίες με τα ΜΑΤ κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο μέσω των διεθνών ΜΜΕ αλλά μέσω επίσημων ταξιδιωτικών οδηγιών ξένων κυβερνήσεων, όπως του Φόρεϊν Οφις της Μεγάλης Βρετανίας. Το αγγλικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει τους βρετανούς πολίτες για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» της Κρήτης και συστήνει στους βρετανούς τουρίστες που σκοπεύουν να πάνε στο νησί για διακοπές να... το αποφύγουν, μέχρι νεωτέρας.

Την ίδια ώρα πάντως, οι ταξιτζήδες μπορεί να εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί μετά την αλλαγή τακτικής της κυβέρνησης, που έγινε πιο επιθετική ζητώντας από τους περιφερειάρχες να προχωρούν σε αφαίρεση αδειών όταν διαπιστώνουν διάπραξη αδικημάτων όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών, ωστόσο επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους. Στην Κρήτη προτίθενται να πάνε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, να ανοίξουν τα ταμεία και να αφήνουν δωρεάν τους επισκέπτες να περνούν.

Κινητοποιήσεις αναμένεται να γίνουν από τους ιδιοκτήτες ταξί της Ηλείας και στο λιμάνι του Κατάκολου, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνουν οι αυτοκινητιστές με το Ρίο – Αντίρριο, ενώ στην Αθήνα ήδη έχουν μαζευτεί αρκετοί έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ενημερώνουν ότι κατά διαστήματα θα προχωρούν σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Οδό Μεσογείων...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ: Ταξιδιωτική οδηγία από το Φόρεϊν Οφις για την Κρήτη!"