Πώς και πού σαγηνεύουν τους ερωτικούς συντρόφους τους;
Στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα βρίσκεται η ερωτική φωλιά του ιδιαίτερου ερωτικού ντουέτου. Οι συζητήσεις για το ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα δίνουν και παίρνουν

. Η 45χρονη μάνα και η 19χρονη κόρη της προκαλούν τα βλέμματα όλων όταν περνούν αφού η....εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή αλλά και άκρως προκλητική. Περίπου στο ίδιο ύψος, μελαχρινές και οι δύο, με έντονα χαρακτηριστικά και τέλειες αναλογίες.
Συχνάζουν σε καφενεία σε όλη την Πάτρα όπου κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, πιάνουν γνωριμία με όσους δείχνουν να ελκύονται από τη μάνα, την κόρη ή και τις δύο, και στη συνέχεια τους κάνουν ευθέως την πρόταση.
Μάλιστα, η μάνα φροντίζει να επικαλείται σε πολλούς από τους ενδιαφερόμενους πελάτες τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Και επιστρατεύει την προσωπική της ιστορία, ότι μετά το θάνατο του συζύγου της, που, όπως λέει σε όλους, είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να μεγαλώσει και να φροντίσει μόνη της την κόρη της, έπρεπε να δουλέψει σκληρά όμως δεν έβρισκε πουθενά μια θέση εργασίας που να της εξασφάλιζε όλα τα απαραίτητα. Κι έτσι, ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να πέσει στον βούρκο της αμαρτίας.
Τον τελευταίο μήνα, στην παρέα των δύο γυναικών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και μία τρίτη γυναίκα.
Η οποία μάλιστα είναι νεότερη και φαίνεται να είναι φίλη της κόρης.

Οι γυναίκες προκειμένου να μη συλληφθούν για μαστροπεία φροντίζουν να μιλήσουν για τα έντοντα οικονομικά τους προβλήματα ώστε ο πελάτης να βάλει το χέρι στην τσέπη αλλά όχι για την αμοιβή τους αλλά ως απλό βοήθημα. Έτσι η αστυνομία δεν έχει στερήσει από τους άνδρες της Πάτρας τη συντροφιά μάνας-κόρης.
http://kostasedessa.blogspot.com/2011/08/blog-post_5869.html
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σάλος με ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα"