Τρεις και μισή τα χαράματα είχε δοθεί το ραντεβού για τη θανατηφόρα μάχη. Αντίπαλοι 15 οπαδοί του Ηροδότου και άλλοι τόσοι του ΟΦΗ, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.
Το φονικό σκηνικό στήθηκε κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο στην παραλιακή λεωφόρο. Οι νεαροί ήταν οπλισμένοι με καδρόνια και σιδερολοστούς, όπως αποδείχθηκε όμως, κάποιοι κρατούσαν και μαχαίρια.
Κανείς δεν ξέρει τις ακριβείς συνθήκες όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι η μάχη έληξε μόνο όταν έπεσε μαχαιρωμένος κατάστηθα ο 22χρονος.


Οι νεαροί γνωρίζοντας ότι θα έχουν προβλήματα με την αστυνομία δεν κάλεσαν καν ασθενοφόρο. Πήραν τον 22χρονο που κατάγεται από τα Μάλια και άλλα δυο άτομα που είχαν τραυματιστεί και τους πήγαν στο νοσοκομείο με Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Oι πληροφορίες λένε πως και οι δύο τραυματίες είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες είναι ελάχιστες, κανείς δεν λέει το παραμικρό. Ωστόσο πριν καλά, καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα θρηνούμε έναν νεκρό.

Και πάλι δόθηκε ένα ραντεβού θανάτου και πάλι κανείς δεν στάθηκε δυνατό να το εμποδίσει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της οικογένειας του 22χρονου Γιάννη που δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη το κακό που τους βρήκε. Μια γειτόνισσα δήλωσε στο Newsit " η οικογένεια του παιδιού είναι στα 100 μέτρα απο το σπίτι μας και τους ξέρουμε πολύ καλά. Είναι καλή οικογένεια. Το παιδί ήταν πολύ καλό και ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειας. Στις 15 του μήνα θα έφευγε φαντάρος. Ολοι στα Μάλια είμαστε στεναχωρημένοι, με δάκρυα στα μάτια. Ακόμη η οικογένεια δεν ξέρει πως έγινε το κακό".

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit μία από τις γειτόνισσες:


Όπως δήλωσε στο Νewsit Ζαχαρίας Δοψαστάκης, Δήμαρχος Χερσονήσου που ανήκουν τα Μάλια από όπου κατάγεται ο 22χρονος που έχασε τη ζωή του "το περιστατικό το οποίο πρωί - πρωί δυστυχώς πληροφορηθήκαμε μας έχει αναστατώσει, μας έχει εξοργίσει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε πως είναι δυνατόν μέσα από αυτές τις δυσκολίες που περνάει η κοινωνία και η χώρα, υπάρχουν ακόμη τέτοια περιστατικά που οφείλονται σε επιπολαιότητες και αντιδικίες που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Ευχομαι και πιστεύω, οι αρμόδιοι φορείς, η ελληνική πολιτεία να πατάξουν επιτέλους αυτα τα φαινομενα που μόνο ζημιά κάνουν. Την αφαίρεση ζωών δεν μπορεί να την ερμηνεύσει ανθρώπου νους. Είμαστε δίπλα στην οικογένεια και συμμεριζόμαστε τον ανείπωτο πόνο τους που απροσδόκητα πληροφορήθηκαν αυτό το αναπάντεχο γεγονός που τους έχει συγκλονίσει. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε μέσο ώστε να τους βοηθήσου
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "22χρονος νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο"