Ολοκληρώθηκε το 31o Rally sprint "Τρίκαλα Κορινθίας" που διοργάνωσε η Α.Λ.Α. Κορινθίας στις 3 και 4 Σεπτέμβρη. Η λέσχη μας είχε αρωγούς στην διοργάνωση της παραπάνω αγωνιστικής εκδήλωσης τόσο τον Σύλλογο Eπαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας, όσο και τον Σύλλογο ξενοδόχων Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, του Επιμελητηρίου Κορινθίας, καθώς και τη βοήθεια του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Ταχύτεροι όλων οι Στέλιος - Λαϊνόπουλος - Γρηγόρης Ανδριανόπουλος που ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους Βασίλη Βαλούρδο - Πέτρο Κωστούρο,
ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Σταμάτης Αθανάσουλας - "ΑΖΕΤ", όλοι με Subaru Impreza. Οι παραπάνω τρεις κέρδισαν και τη "μεγάλη κατηγορία πάνω από 2000cc.
Στην κλάση μέχρι 2000 οι πρωτοπόροι του κυπέλλου Γιάννης Μποζιονέλος - Βαγγέλης Παναρίτης με Ford Escort MKII κέρδισαν με δεύτερους τους Χρήστο Παλαιολόγο - Νίκο Μήτσουλα με BMW E21 και τρίτους τους Γιώργο Καλαματιανό - Ζαχαρία Φουντούκη με ίδιο αυτοκίνητο. Άνθρωποι του αγώνα οι Γιάννης Χεκιμιάν - Κώστας Κακκαλής με Daihatsu Sirion που πραγματοποίησαν πολύ εντυπωσιακούς χρόνους στην κλάση μέχρι 1600cc, με δεύτερους τους Καλαματιανούς Κώστα Μαχαίρα - Πάνο Αναστασόπουλο με Citroen Saxo. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Γιάννης Γιώτης - Γιώργος Βότσης με Hyundai Accent, μια συμμετοχή που υποστηρίζεται από το αθλητικό κέντρο Ζήρειας. Τέλος στη μικρή κατηγορία μέχρι 1400 οι Γιώργος Χατζηρήγας - Νώντας Δουζίνας με MG ZR επικράτησαν των Χρήστου Πλατή - "Snowflake" με το πισωκίνητο Toyota Starlet, και Λάμπη Κουρτέση Νόντα (με όμικρον) Παππά με Nissan Micra.
Στην απονομή των επάθλων τιμώμενο πρόσωπο ήταν ένας αγωνιζόμενος, φίλος της λέσχης από τα παλιά, ο Βαγγέλης Παπαμικρούλης που γιόρτασε τα γενέθλια του φορώντας κράνος και γάντια.
Η Α.Λ.Α. Κορινθίας μέσω της ιστοσελίδας www.rallysprint.gr είχε on-line αποτελέσματα του αγώνα, καθώς και δωρεάν ενημέρωση με SMS στα κινητά τηλέφωνα όλων των πληρωμάτων και των εγγεγραμμένων χρηστών στην ιστοσελίδα της (www.alak.gr).
Τέλος η λέσχη θα ήθελε να ευχαριστήσει :
Τον πρόεδρο του συλλόγου επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας Νίκο Θεοδωράτο
Τον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσση Πολυχρονόπουλο
Τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλη Νανόπουλο
Τον υπεύθυνο του αθλητικού κέντρου Ζήρειας Δημήτρη Γεωργίου
Τη ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Ξυλοκάστρου
Τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Αντώνη Κλαδούχο
Τους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΑ Πάτρας, www.xwmatinos.gr ,4 Τροχοί και Ηλέκτρα TV
Τους κριτές και τα στελέχη του αγώνα, καθώς και τον ουραγό Γιάννη Ραβάνη
και τέλος
Την Αστυνομία Ξυλοκάστρου και την Πυροσβεστική Κιάτου που χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα.
Επόμενος αγώνας της Α.Λ.Α. Κορινθίας το 15ο rally Κορίνθου στις 22-23 Οκτωβρίου.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "31ου Rally Sprint – Τρίκαλα Κορινθίας τα αποτελέματα"