Δύο αθλητές του δήμου μας, του Πανκορινθιακού Αθλητικού Ομίλου Καράτε «ΘΗΣΕΑΣ» που εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους , Τριανταφύλλου Νικολέττα και Κωνσταντόπουλος Σωτήρης κατέκτησαν ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στη πόλη Λάρνακα στη Κύπρο.
Συγκεκριμένα, η Νικολέτα Τριανταφύλλου στο άθλημα «ΚΟΥΜΙΤΕ» στις νέες γυναίκες στην κατηγορία -59 κιλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Σωτήρης Κωνσταντόπουλος στο «ΚΑΤΑ» ανδρών -21 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Με αφορμή αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης δήλωσε τα εξής:

«Για τη μεγάλη επιτυχία των αθλητών του δήμου μας να κατακτήσουν ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κύπρο, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου και ελπίζω οι κόποι και οι μεγάλες προσπάθειές τους να ανταμείβονται πάντα και να έχουν δύναμη και υγεία.

Παράλληλα εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στις οικογένειες των αθλητών για την στήριξη που έδωσαν στα παιδιά τους, στο «δάσκαλο» Στράτο Νικολούδη για την συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη, στον Πανκορινθιακό Αθλητικό Σύλλογο Καράτε «ΘΗΣΕΑΣ» και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πήραν μετάλλια δύο Αγιοθεοδωρίτες αθλητές..!"