Το δίκιο του Τζίγγερ

5.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχωρεί από το ελληνικό Ποδόσφαιρο ως αποτυχημένος καθώς επέλεξε να ασχοληθεί με ένα χώρο στον οποίο δείκτες της επιτυχίας σου αποτελεί ο αριθμός των φουσκωτών σου κι ο αριθμός των διαιτητών που ελέγχεις.
Σε μια ποδοσφαιρική κοινότητα που "κοκκαλοποιήθηκε" οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητούσαν για χρόνια από τον Τζίγγερ να γίνει κάτι που δεν ήταν, ένας πράσινος Κόκκαλης. Στον ρόλο αυτό αποδείχθηκε καλύτερος ο Νίκος Πατέρας. Το λάθος του Τζίγγερ είναι ότι άργησε πολύ να αποχωρήσει.


Έκανε δεκάδες λάθη, κυρίως στα πρόσωπα τα οποία επέλεξε να εμπιστευθεί. Οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε ότι αρνήθηκε να συναλλαχθεί με τα σκατά. Όταν το 2004 ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου η Νέα Δημοκρατία, οι θρασύδειλοι...

...άρχοντες της Παράγκας του πρότειναν να παραλάβει τα κλειδιά φοβούμενοι ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα αξιοποιήσει την παραδοσιακή επιρροή της στον συντηρητικό χώρο και θα επικρατήσει. Τους πέταξε έξω από το γραφείο του χωρίς καν να μπει στον κόπο να απαντήσει.

Σήμερα, έκανε ακόμα ένα λάθος. Είπε πάρα πολλά. Θα μπορούσε απλά να δείξει το παρακάτω video:



Από τον ελληνικό αθλητισμό έχουν φέτος ουσιαστικά αποχωρήσει οι Αγγελόπουλοι και οι Βαρδινογιάννηδες. Την ίδια ώρα αγοράζουν ομάδες ο Λευτέρης Πανταζής και ο Βασίλης Καρράς. Αυτούς θέλουμε...

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το δίκιο του Τζίγγερ"