Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10-09-2011 η Χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών, στο Κτήμα Ράτη (έναντι Πευκάκια). Ένας ειδυλλιακός χώρος μέσα στο πράσινο.
Μεγάλη προσέλευση κόσμου. 320 φίλοι και μέλη των Συλλόγων που εκπροσωπούνται στην Ομοσπονδία έζησαν μία ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική, πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί που κράτησαν ψηλά το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο Πρόεδρος κ. Στρατής Κοκκινέλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο, στην προσφορά και γενικότερα στον αγώνα που δίνει καθημερινά το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης στην περιοχή. Μεταξύ των άλλων είπε:
Από τη νέα Δημοτική Αρχή είναι προφανές ότι προσδοκούμε να γίνουν πράξη οι προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις ιδιαίτερα για συνεργασία, ειλικρινή διάλογο με αμοιβαία εμπιστοσύνη για τον ρόλο καθενός καθώς και ενδελεχής και εις βάθος ανάλυση των ζητημάτων που μας αφορούν. Είναι καιρός πλέον η νέα Δημοτική Αρχή να σταθεί αλληλέγγυα στα μεγάλα προβλήματα των οικιστών και να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις. Η Ομοσπονδία ήταν, είναι και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν : η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Φαρμάκη
Οι αντιδήμαρχοι κ. Μουζάκης – Δέδες Δημ. – Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων
Ο αντιδήμαρχος Κορίνθου κ. Φαρμάκης
Οι επικεφαλείς Συνδυασμών Αντιπολίτευσης κ. Γκιώνης – Παύλου – Πετρίτης
Ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Αγ. Θεοδώρων κ Ψυχογιός Χ.
Η Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου κ. Κουρούκλη
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων κ. Ψυχογιός Αργ. – Βαρελάς – Πέτρου – Ράτης – Πρωτόπαππα – Πέτας – Σταμούλης Δημ. – Φίλης
Ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Θεοδώρων κ Σοφίας Γ.
Ο πρ. Δημ. Σύμβουλος κ. Νικολάου Σπ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Χοροεσπεριδα της ομοσπονδίας εξωραϊστικών συλλόγων Αγίων Θεοδώρων"