ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΙΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
Αγαπητοί Φίλοι,
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΆΠΙΣ» Ζευγολατιού ιδρύθηκε το 1995 από παλαιούς αθλητές και ανθρώπους με μεράκι για τον στίβο.
Από τότε μέχρι σήμερα είναι παρών στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, με πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο.


Όλα αυτά επιτεύχθηκαν αποκλειστικά με την ανάδειξη αθλητών από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, χωρίς μεταγραφές, χωρίς αμοιβές αθλητών και χωρίς κανένας αθλητής μας να χρεωθεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ακόμη και για μαθητές που χρειάζονταν προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, προκειμένου να εισαχθούν σε Γυμναστική Ακαδημία, Στρατιωτικές Σχολές κ.λ.π.
Για το Σύλλογό μας ο Αθλητισμός είναι ιδεώδες, τρόπος ζωής, δικαίωμα όλων και μέσο διαμόρφωσης χαρακτήρων.
Με τα παραπάνω, σαν ιδέα και προοπτική συνεχίζουμε και σήμερα, που αρχίζει η νέα αγωνιστική περίοδος, με συνολικό αριθμό παιδιών στις Ακαδημίες που φτάνει τους 150 αθλητές!!!
Δυστυχώς, όμως, η Πολιτεία, οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ, από το 2008 περιέκοψαν τα κονδύλια για τον Αθλητισμό και το 2011 σχεδόν τα κατάργησαν, όπως και τα κονδύλια για τον Πολιτισμό.
Ξέρουμε ότι όλοι μας περνάμε δύσκολες ημέρες και το κάθε άτομο αντιμετωπίζει μικρά ή μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες της δημοτικής ενότητας της Βόχας διαλύθηκαν, γήπεδο δεν φτιάχτηκε και αθλητές σταμάτησαν να αθλούνται και να προσφέρουν ή διασκορπίστηκαν στις ομάδες των γύρω χωριών.
Ο Α.Γ.Σ Άπις Ζευγολατιού σκέφτηκε να δημιουργήσει και να ενισχύσει και άλλα αθλητικά τμήματα, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.
Στη προσπάθειά του αυτή, τη δημιουργία και ενίσχυση των τμημάτων, ο Άπις ζητά την συνδρομή σας με οποιοδήποτε ποσό, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και έχει αναδείξει το Ζευγολατιό ως την Μητρόπολη του Στίβου.
Πιστεύουμε ότι θα σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή, που θα βοηθήσει τα παιδιά μας, τον αθλητισμό και τον τόπο μας.
Τη συνδρομή σας μπορείτε να καταθέσετε στην Αγροτική Τράπεζα και στον λογαριασμό του Συλλόγου 140 – 04 – 003028 – 64 ή στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στα τηλ. επικοινωνίας : 2741054323 & κιν. 6951365569.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες,

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αριστείδης Μπουλντάς
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Οικονομική ενίσχυση ζητά ο ΑΠΙΣ Ζευγολατιού"