Ο δήμος Λουτρακίου για άλλη μια φορά είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αλλά όχι με ευθύνη Κωστάκη και των ανθρώπων του, όπως μας έχουν συνηθίσει τελευταία και μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε…
Το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδας Έθνος, στην αναφορά του για τους πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενους μόνιμους υπαλλήλους σε δήμο της Κορίνθου, αφορά δημοτική επιχείρηση του Λουτρακίου.
Πρόκειται για δύο υπαλλήλους των οποίων οι υψηλές αμοιβές -ενδεχομένως οι τότε συμφωνίες να ήταν και δίκαιες- είχαν καθορισθεί επί των ημερών του Παύλου Παύλου και στη συνέχεια αναπροσαρμόζονταν ανάλογα με τις ετήσιες τιμαριθμικές αναπροσαρμογές.
Στην παρούσα φάση, που από τη μύγα προσπαθούν να βγάλουν ξύγκι και τα πάντα φταίνε, στοχοποιούνται για να στραφεί η κοινωνία σε βάρος τους.
Σημαντική μερίδα των πολιτικών, που από τις κλεψιές τους, τις ρεμούλες τους, τις μίζες τους στα έργα, σήμερα για εξαγνισθούν, προσπαθούν να διχάσουν το λαό και να στρέψουν τον ένα σε βάρος του άλλου, γιατί ένα στέλεχος απολάμβανε καλής αμοιβής.
Οι πολίτες αυτής της χώρας θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο καλά αμειβόμενος υπάλληλος που κάνει σωστά τη δουλειά του, αλλά οι πολιτικοί που μαζί με λαμόγια - απατεώνες εκδότες και δημοσιογράφους τα έπαιρναν στην πλάτη του λαού μας, διαμόρφωναν μια εικονική πραγματικότητα και κατάντησαν τη χώρα εδώ που είναι σήμερα.
Ας κρεμάσουμε πρώτα τα αρπακτικά του δημοσίου πλούτου, πολιτικούς μαζί με τους πουλημένους εκδότες και δημοσιογράφους και μετά να αναζητήσουμε τι άλλο μπορεί να φταίει. ΑΠΟ: http://www.loutraki-press.blogspot.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στο Λουτράκι οι υψηλές αμοιβές των υπάλληλων..!"