Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 θα ανάψει στο Κιάτο η φλόγα της Αγάπης για την 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που διεξάγεται στη χώρα μας από τις 27 Αυγούστου έως το τέλος Οκτώβρη 2011. Η φλόγα της αγάπης θα διασχίσει κεντρικούς δρόμους της πόλης μας μεταφέροντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Προσφοράς Οργάνων Σώματος.
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 6.00 μμ, όπου θα βραβευτούν και εθελοντές αιμοδότες της πόλης μας με μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσίες.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως λαμπαδηδρόμοι μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 26/9/2011 στο τηλέφωνο 27420-20315 (κα Γκαβάγια) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σικυωνίων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 και ώρες 9.00 έως 13.00 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ.
Σας περιμένουμε όλους εκεί γιατί η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται.
Ο Δήμαρχος Σικυωνίων
Σπυρίδων Σταματόπουλος
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"