«Η χώρα δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό»

18.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Για ρεσιτάλ ανευθυνότητας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ο Ηλίας Μόσιαλος
«Λαϊκισμό» και «πατριδοκαπηλία», καταλόγισε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος χαρακτήρισε «ρεσιτάλ ανευθυνότητας» την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.


Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Είναι φανερό πλέον ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν καταλαβαίνει ούτε τη συνθετότητα του διεθνούς περιβάλλοντος, ούτε την κρισιμότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας ο κ. Σαμαράς επέλεξε να εκμεταλλευτεί τον πόνο της κοινωνίας και να επιδοθεί σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ανευθυνότητας.

Ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί και το έλλειμμα θα μειωθεί αυξάνοντας τις δαπάνες και μειώνοντας τους φόρους όλων των ειδών.

Είναι γνωστό ότι η μαγική αυτή «συνταγή» δεν έχει πείσει ούτε έναν Ευρωπαίο ομοϊδεάτη του κ. Σαμαρά. Είναι εξάλλου ακριβώς η συνταγή που εφάρμοσε η Ν.Δ. και έβαλε τη χώρα σε αυτήν την εθνική περιπέτεια.

Οι περιστάσεις επιβάλλουν επιτέλους σοβαρότητα και αίσθημα εθνικής ευθύνης από όλους. Η χώρα δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό, ούτε πατριδοκαπηλία».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Η χώρα δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό»"