Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών), σχετικά με το πρόγραμμα και τη θεματολογία του 21ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Οργανισμών Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


Καλωσορίζοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α για την απόφασή του να πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Συνέδριο στο Νομό Κορινθίας, 27-30 Απριλίου 2012 και εξέφρασε τη στήριξή τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και προωθούν την ανάπτυξή της.

Εκτός του Προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α., κ. Χ. Πρωτόππαπα, του Προέδρου του Δ.Σ. της F.I.O.D.S., κ. Gianfranco Massaro, της Προέδρου της Παγκόσμιας Επιτροπής Νέων (IYC), κα. Marijana Fedoroff, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τη συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Π.Ο.Σ.Ε.Α. Πρωτοπρεσβύτερος Ανάγνου Γεώργιος, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου – Γενική Συνέλευση Οργανισμών Αιμοδοσίας FIODS κα Μπρατάκου Βάνα, κος Αδαμόπουλος Ανδρέας (μέλη της Επιτροπής σχεδιασμού και προβολής της ΠΟΣΕΑ) και ο κ. Σαββανός Μιχάλης (Αιμολήπτης της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου), ο εντεταλμένος σύμβουλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. για την 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Δρούγγος Χρήστος, ο Ταμίας στη Παγκόσμια Επιτροπή Νέων (IYC) κ. Δρούγγος Μιχάλης, η νομικός σύμβουλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κα Μαριαντίνα Λιάνου, το μέλος της επιτροπής Δεοντολογίας και αρχών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Κίνας Μιχαήλ και ο Πρόεδρος του ΣΕΑ & ΔΟΣ Αργολίδας κος Σελλής Δημήτριος. Τέλος, παρευρέθηκαν οι κ. Κατερίνα Σφακιανού και Πέγκυ Σμυρνή, μέλη της Τοπικής Επιτροπής Νέων του ΣΕΑ & ΔΟΣ Ξυλοκάστρου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στην Κορινθία το παγκόσμιο συνέδριο οργανισμών εθελοντικής αιμοδοσίας"