O Πάνος Ηλιακόπουλος σε σημερινό του άρθρο ανοίγει τεράστια θέματα που αφορούν το Λουτράκι. Γράφει για χρηματισμούς εφημερίδων του Λουτρακίου και τακτικές που καταγράφουν ένα σάπιο αυτοδιοικητικό σύστημα που μπάζει απο παντού και διαρκώς αηδιάζει όσους ασχολούνται με τα κοινά.
Ο δημοσιογράφος που έχει και την ευθύνη των όσων γράφει δημιουργεί πολύ σοβαρά ηθικά ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν απο όσους καταγράφει ως πρωταγωνιστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:




ΕΝΑΣ «ΠΟΝΗΡΟΣ» ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ...

Η αμετροέπεια, η αλαζονεία, η κατασυκοφάντηση του απέναντι, ο χρηματισμός μέσων επικοινωνίας για κατευθυνόμενα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, το οφθαλμοφανές ψέμα, συνιστούν πρακτικές που δεν εκπορεύονται από πρόσωπα που διέπονται από ηθικές αξίες και πολύ περισσότερο να έχουν αξιώσεις να εμπλέκονται στα κοινά, ως σωτήρες ενός τόπου που παράλληλα, θα γίνουν παράδειγμα προς μίμηση της κοινωνίας και ειδικότερα το παράδειγμα για τις επόμενες γενεές.
Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω διέπουν τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπο Γεωργίου, τα οποία βασίζονται σε γεγονότα των οποίων εμπνευστής και δράστης είναι ο ίδιος, ωστόσο, θέλει να επαναδιεκδικήσει τη ψήφο των συμπολιτών του, δεδομένου ότι θεωρεί τον εαυτό του το μόνο κατάλληλο που μπορεί να συμβάλλει στην αλλαγή της ρότας προς την ορθή κατεύθυνση γι’ αυτό το δύσμοιρο τόπο.
Όλοι βίωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, την υπεροψία του, το ειρωνικό ύφος του, την έλλειψη σεβασμού τόσο προς τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς επίσης και πολίτες που ζητούσαν το λόγο.
Το γεγονός του τραπεζιού στην Περαχώρα με συνδαιτυμόνες τους Γ.Μ. και Π.Μ., όπου απεκάλυψε το χρηματισμό εφημερίδας προκειμένου να σπιλώνει πρόσωπα και υπολήψεις, ενώ με το δικό του Van, εθεάθη να κάνει και διανομή του συγκεκριμένου εντύπου.
Τελικά, Χαράλαμπε Γεωργίου ποιό ήταν το ποσό που καταβαλλόταν στο συγκεκριμένο αργυρώνητο «εκδότη» της εβδομαδιαίας εφημερίδας;
Στο πλαίσιο αυτό, έλεγε για εκδότη δεκαπενθήμερης τοπικής εφημερίδας, με τον οποίο συχνά πυκνά πίνουν τις μπύρες τους, ότι ο εν λόγω εκδότης, πάει να τα πάρει ευθέως, ενώ ο εκδότης μηνιαίας τοπικής εφημερίδας, θέλει να τα πάρει κι αυτός, αλλά με πλάγιο τρόπο.
Άλλο ένα γεγονός που δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από πολιτικό πρόσωπο ήταν διάψευση γεγονότος!
Ο Χαράλαμπος Γεωργίου, ως κατ’ επίφαση πολιτικό πρόσωπο, ανερυθρίαστα απέστειλε διάψευση για ένα γεγονός, στο οποίο η παρουσία του ήταν σε κοινή θέα. Πρόκειται για το δείπνο σε ταβέρνα στην κυρά Βρύση και στη συνέχεια ποτό στην παραλία Λουτρακίου. Με τη στάση του ο Χαράλαμπος Γεωργίου απέδειξε ότι πρόκειται για πρόσωπο που δεν του αρέσει η πραγματικότητα, αλλά είναι υπέρμαχος της νοοτροπίας και της πρακτικής του ολίγον έγκυος, πρακτικές που βολεύουν μόνο το προσωπικό συμφέρον και δοκούν!
Κανείς επικεφαλής συνδυασμού δεν θα ήθελε να έχει όχι μόνο στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του, αλλά και στο συνδυασμό του γενικότερα στέλεχος μ’ αυτή τη νοοτροπία, γιατί είναι απλά ως να επιβεβαιώνει ότι ίδιος και χειρότερος είμαι εγώ!
Τη νοοτροπία και τις πρακτικές του καθενός, όσο κι αν διαβάλλεται και συκοφαντείται, η κοινωνία την αντιλαμβάνεται και τον ανταμείβει με το ανάλογο τίμημα στην κάλπη. Αυτός είναι προφανώς και ο λόγος που στέρησαν στο Χαράλαμπο Γεωργίου την επανείσοδό του στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ μάλλον δύσκολη έως ακατόρθωτη θα πρέπει να κρίνεται η επανεκλογή του και το 2014.
Ίδωμεν…
Πάνος Ηλιακόπουλος
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τεράστια ηθικά ζητήματα ανοίγουν στο Λουτράκι...!"