Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων Π. Κάιτελ στους Έλληνες επιχειρηματίες. "Κανένας ξένος επενδυτής δεν θα μπει επικεφαλής στην Ελλάδα, όταν οι Έλληνες επενδυτές - ακολουθώντας την αντίθετη κατεύθυνση - εγκαταλείπουν τη χώρα"
Έκκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας να μην εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά να πρωτοστατήσει σε μία επενδυτική επίθεση για την ανόρθωση της οικονομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας Χανς Πέτερ Κάιτελ.

"Κανένας ξένος επενδυτής δεν θα μπει επικεφαλής στην Ελλάδα, όταν οι Έλληνες επενδυτές - ακολουθώντας την αντίθετη κατεύθυνση - εγκαταλείπουν τη χώρα", είπε ο κ. Κάιτελ απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για το συνέδριο του BDI στο Βερολίνο. Ο κ. Κάιτελ πρόσθεσε ότι το θέμα αυτό είναι και στην ατζέντα των επαφών με τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου προκειμένου να σταλεί ένα αντίστοιχο μήνυμα κοινής προσπάθειας.

Ο πρόεδρος του BDI, επικαλούμενος και την προσωπική του εμπειρία από την "πολύ επιτυχημένη" συνεργασία για την ανοικοδόμηση του αεροδρομίου της Αθήνας, είπε ότι γνωρίζει πολλούς επιχειρηματίες που είναι επιτυχημένοι στην Ελλάδα. "Εμείς είμαστε έτοιμοι αλλά ζητάμε και από τους Έλληνες συναδέλφους να συμπεριφερθούν ως πατριώτες", είπε ο κ. Κάιτελ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πρόεδρος γερμανών βιομηχάνων: "Έλληνες επιχειρηματίες συμπεριφερθείτε ως... πατριώτες!""