Η Πιπιλή το είπε πολύ καλά....αλλά στο Λουτράκι περί άλλων τιρβάζουν. Ενα νέο κτύπημα καταφέρνει ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου κ.Γιώργος Γκιώνης στον νυν κ. Κώστα Λογοθέτη.
Ο αποτυχών κ.Γκιώνης έχει δίκιο στην σημερινή του ανακοίνωση. Ο δήμος Λουτρακίου για αρκετές ημέρες παρακολουθούσε στον διασυρμό του αλλά και την απαξίωση του νερού χωρίς να κάνει το παραμικρό αν και ήξερε το δημοσιεύμα...!
Ετσι σήμερα ο κ. Γκιώνης θεωρεί ότι αυτός...υπερασπίζεται το νερό.
Με ανακοινωση της "Παρέμβαση Πολιτών" βγαίνει και πάλι απο πάνω σε ένα θέμα που και η ίδια επί σειρά ετών...έκλεισε τα μάτια..


ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ:
Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:
Με μαθητευόμενους επικοινωνιολόγους, κ. Λογοθέτη, δεν γίνεται δουλειά

Μπορεί αυτή η Δημοτική Αρχή να υπερασπιστεί το φυσικό μεταλλικό νερό του Λουτρακίου; Μπορεί «να κόψει τον βήχα» σε όσους δυσφημίζουν τον τόπο μας; Μπορεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις εμπορίας και εμφιάλωσης νερού που δραστηριοποιούνται στο Λουτράκι και δίνουν εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες; Τελικά μπορεί αυτή η Δημοτική να αγωνιστεί αποτελεσματικά για τα συμφέροντα και το μέλλον του τόπου μας;

Το ότι για δεύτερη εβδομάδα η εφημερίδα «REAL NEWS» επανέρχεται με δημοσιεύματα που αντικειμενικά γεννούν αμφιβολίες για την ποιότητα του νερού του Λουτρακίου, είναι μία αρνητική εξέλιξη. Προστίθεται μάλιστα στα αρνητικά δημοσιεύματα που αφορούν την μισθοδοσία της ΔΕΥΑΛ-Π. Διαμορφώνεται έτσι μία συνολικά «γκρίζα» εικόνα για το Λουτράκι, το νερό του και την διαχείρισή του. Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή του κ. Λογοθέτη να αντιλαμβάνεται τι γίνεται – είναι υποχρέωσή της να το αντιληφθεί.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να διαμορφώσει άμεσα αξιόπιστη επικοινωνιακή στρατηγική για να αλλάξει τις δυσμενείς εντυπώσεις. Έπρεπε να το είχε ήδη κάνει, διαμορφώνοντας τις σωστές συμμαχίες. Οι γραφειοκρατικού τύπου ανακοινώσεις (πέντε μέρες μετά τα δημοσιεύματα!) είναι, επιεικώς, για γέλια. Δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα και δίνουν τροφή για αναπαραγωγή αρνητικών δημοσιευμάτων. Ελπίζουμε να το κατάλαβαν οι μαθητευόμενοι επικοινωνιολόγοι του κ. Κ. Λογοθέτη. Και ελπίζουμε ο κ. Κ. Λογοθέτης να καταλάβει ότι με μαθητευόμενους επικοινωνιολόγους δεν γίνεται δουλειά.

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών θεωρεί ότι το νερό του Λουτρακίου είναι ποιοτικά άριστο. Βεβαίως χρειάζονται πρόγραμμα και έργα υποδομών, όπως αυτά που έγιναν την περίοδο 2007 – 2011, όταν διατέθηκαν 6 εκατ. ευρώ για νέο δίκτυο και για επεκτάσεις του υφιστάμενου δικτύου. Εμείς γνωρίζουμε ότι η προστασία του νερού του Λουτρακίου πρέπει να είναι έμπρακτη και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Ειδικά όσο βλέπουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί…
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τα ακούει και απο τον Γκιώνη για το νερό ο δήμαρχος Λουτρακίου..!"