Ο «Γηραιός» υποβιβάστηκε γιατί προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.
Κανονικά στη σέντρα θα βρεθούν την Κυριακή οι Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα. Η αίτηση προσωρινής διαταγής του Ηρακλή -προκειμένου ν’ αναβληθεί το παιχνίδι των Αρκάδων- απορρίφθηκε από το Εφετείο κι έτσι από τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα απουσιάσουν μόνο τα… γνωστά ματς των «ομάδων Α και Β».


Την ίδια ώρα -και με δεδομένο πως ο «Γηραιός» δεν απέσυρε την προσφυγή του- η απόφαση που εξέδωσε την Πέμπτη η ΕΠΟ τον στέλνει στη Football League 2.

Μετά την ακροαματική διαδικασία (όπου ανέπτυξαν τις θέσεις τους, τόσο οι Ηρακλής και Αστέρας, όσο και οι Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ), το Εφετείο απέρριψε τελικά την αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο «Γηραιός» προκειμένου να μη γίνει το ματς των Αρκάδων.

Παρέπεμψε, δε, τις προσπάθειες του για δικαίωση, στη δικάσιμο των ασφαλιστικών μέτρων του, που ορίστηκε για τις 20 Σεπτέμβρη.

Το θέμα είναι πως πλέον ο «Γηραιός» θα θεωρείται ομάδα της Football League 2 -καθώς αυτή ήταν η κατάληξη που «προειδοποιήθηκε» απ’ την απόφαση της ΕΠΟ ότι θα έχει, αν δεν απέσυρε την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στη… σέντρα ο Αστέρας, στη Γ’ ο Ηρακλής!"