"ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία"...

3.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Σε αντιπαράθεση “με τα σπλάχνα του” ήρθε το ΠΑΣΟΚ και στη Εθνική Συνδιάσκεψη, με αφορμή τον νέο νόμο για τα Πανεπιστήμια καθώς ομάδα νεολαίων της ΠΑΣΠ αποδοκίμασε την ομιλία Παπανδρέου.

"ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία", "Κάτω τα χέρια από το άσυλο", και "Οι νέοι παλεύουν σοσιαλιστικά για μια Παιδεία δημόσια και δωρεάν", ήταν τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός τους απάντησε: "Δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικό, συντρόφισσες και σύντροφοι, ορισμένοι να παριστάνουν τους κατ' επάγγελμα φοιτητοπατέρες μέχρι τα 30 τους, αποκομίζοντας οφέλη για τους εαυτούς τους και λειτουργώντας παρασιτικά εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών, που διψούν να αποκτήσουν εφόδια για να γίνουν ελεύθεροι και δημιουργικοί πολίτες”.

“Όσο και αν αντιδρούν αυτές οι κατά βάση βαθιά αντιδραστικές δυνάμεις, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω. Ας μην ματαιοπονούν λοιπόν".

“Κάλεσε ακόμη την νεολαία να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη αλλαγή στα ΑΕΙ και την παρότρυνε : "Θέλουμε την δίπλα μας την ΠΑΣΠ για να αλλάξει η παράταξη. Να πάμε μπροστά".

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία"..."