Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η απόφαση της Κυβέρνησης για την επιβολή ενός έκτακτου τέλους στην ακίνητη περιουσία έχει να κάνει με την αξιοπιστία της χώρας, τη διαφύλαξη των δημοσιονομικών στόχων και τη διασφάλιση της υλοποίησης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουλίου. Δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο φθηνής συνδικαλιστικής εκμετάλλευσης. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολές στη Διοίκηση της Επιχείρησης για την υλοποίηση αυτής της κυβερνητικής απόφασης, με τρόπο που να δημιουργεί τα μικρότερα δυνατά προβλήματα στους πελάτες της ΔΕΗ. Η σημερινή ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι συνεπώς απαράδεκτη. Αποφάσεις για την επίτευξη των...



...δημοσιονομικών στόχων και για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης της χώρας λαμβάνονται συλλογικά από την Κυβέρνηση και θεσπίζονται από το Κοινοβούλιο. Όσο για την πρόθεση παρεμπόδισης της έκδοσης λογαριασμών που ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ας γίνει επιτέλους σάφες οτι αποφάσεις για τη λειτουργία της ΔΕΗ, λαμβάνονται από τη Διοίκηση της και όχι από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Η εποχή της συνδιοίκησης έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Διαβάστε εδώ την πρωινή ανακοίνωση Φωτόπουλου. Ελπίζω ο Παπακωνσταντίνου να μην μείνει στα λόγια και να συγκρουσθεί με τους καθεστωτικούς συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Παπακωνσταντίνου: Η εποχή της συνδιοίκησης στη ΔΕΗ έχει περάσει ανεπιστρεπτί"