Για μία ακόμα φορά η ΕΑΣ Νεμέας αποδεικνύει γιατί έχει αποκτήσει πανελλήνια αίγλη για την δράση της και την στήριξη των παραγωγών της Νεμέας.
Με ανακοίνωση που έκανε χθές το διοικητικό συμβούλιο καλεί τους παραγωγούς της περιοχής να της παραδώσουν μαύρη σταφίδα ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΙΜΗ...!!!
Οπως το είχαμε προαναγγείλει στο Moriasnews.gr.
Αλλά το πιο σημαντικό.
Η Ενωση αποφάσισε να στηρίξει τους παραγωγούς που έχουν χρέη κάνοντας μακροχρόνια και ΑΤΟΚΗ ρύθμιση...!!Ο πρόεδρος Γιώργος Γεωργούσης και τα μέλη του ΔΣ παραδίδουν μαθήματα συνεταιρισμού και ευαισθησίας στην πιο δύσκολη χρονιά για τους παραγωγούς..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Η Ανακοίνωση της ΕΑΣ Νεμέας λέει:

Η ΕΑΣ Νεμέας ενημερώνει τους παραγωγούς ότι από την Δευτέρα 12/09/2011 & ΩΡΕΣ 8 π.μ. – 2 μ.μ.θα ξεκινήσει η παραλαβή Κορινθιακής σταφίδας στις αποθήκες έναντι του υπό κατασκευή τυποποιητήριου ελαιολάδου της ΕΑΣ επί της οδού Νεμέας-Δάφνης.Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σταφίδας είναι:
-Να είναι καλά αποξηραμένη και απαλλαγμένη από ξένες ύλες (τσίγγανα).
-Οι παραγωγοί θα πρέπει να δηλώσουν πριν την παράδοση της στα γραφεία της ΕΑΣ την ποσότητα σταφίδας που θα παραδώσουν.

-Η πληρωμή της σταφίδας θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανοώντας τις ανάγκες των παραγωγών και με προοπτική εκκαθάρισης.
Προσπαθειά μας είναι να πετύχουμε την καλύτερη τιμή του προϊόντος προς συμφέρον των παραγωγών.
Πληροφορούμεε τους παραγωγούς ότι έχουμε την διαβεβαίωση ότι εντός του Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι επιδοτήσεις.
Για τον λόγο αυτό συνιστούεμ στους παραγωγούς να μην βιαστούν να δώσουν το προϊόν τους.
Επίσης το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Νεμέας πληροφορεί τους παραγωγούς Κορινθιακής σταφίδας που έχουν υποστεί ζημιά και δεν έχουν κάλυψη από τον ΕΛΓΑ και έχουν οικονομικές οφειλές πως θα τους γίνει ρύθμιση των χρεών,μακροπρόθεσμη-άτοκη. Με νεότερη ανακοίνωση από το Δ.Σ. της ΕΑΣ Νεμέας θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν και οι παραγωγοί μέλη της ΕΑΣ με διαφορετικές καλλιέργειες με το ίδιο μέτρο που αφορά τους καλλιεργητές Κορινθιακής σταφίδας και έχουν πληγεί από τον περονόσπορο.
Θεωρούμε υποχρεωσή μας αυτή την δύσκολη χρονιά να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας αγρότες που τόσα χρόνια στηρίζουν τις συνεταιριστικές δραστηριότητες της οργάνωσης στα γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα,στα γεωργικά εφόδια,στο σούπερ μάρκετ και πιστεύουμε και στην νέα μονάδα τυποποίησης λαδιού και ενωμένοι σίγουρα θα πετύχουμε προς όφελος του παραγωγού.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τρελλαίνει κόσμο η ΕΑΣ Νεμέας-σταφίδα με ανοικτή τιμή-ρύθμιση χρεών...!"