Συνελήφθησαν δύο άτομα από τις Αρχές.
Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής και μία απόπειρα κλοπής σε οικία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου. Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, υπήκοοί Αλβανίας, 19 και 26 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ο 19χρονος κατηγορείται και για αντίσταση σε συνδυασμό με τον νόμο περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 66χρονης , στο Λέχαιο Κορινθίας, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, δεν τα κατάφεραν ωστόσο, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.



Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο και τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος αντιστάθηκε κατά την σύλληψη του.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, την νόμιμη κατοχή τους:
*Δύο (2) τηλεοράσεις.
*Δύο (2) συσκευές αναπαραγωγής DVD.
*Ένα (1) ραδιοκασετόφωνο.
*Μία (1) φωτογραφική μηχανή.
*Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
*Τέσσερα (4) ρολόγια χειρός.
Επίσης από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, ο 19χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει την 21 Σεπτεμβρίου 2011 το μεσημέρι, κλοπή σε οικία 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναγνώρισε μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, ως αντικείμενα τα οποία του είχαν αφαιρεθεί, τα οποία και του αποδόθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάτε και η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Εξιχνιάστηκε μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής"