Εδώ και καιρό υπάρχει ένα πολύ σοβαρό έλλειμα στην επικοινωνία τόσο του δημάρχου Λουτρακίου κ.Κώστα Λογοθέτη όσο και του δήμου.
Τα άσχημα δημοσιεύματα Αθηναϊκών Μέσων ενημέρωσης διαδέχεται το ένα το άλλο και ο δήμος είναι ανήμπορος και ανίκανος να τα διαχειριστεί.
Δημοσιεύματα που προσβάλουν την πόλη, τον δήμαρχο τους πάντες..
Οπως αυτό που έγινε σήμερα στο πόρταλ http://www.aftodioikisi.gr και δεν είναι το μόνο.
Δεν ξέρουμε πόσο απηχεί την πραγματικότητα ή πόση δόση αληθείας έχει.
Ομως ήδη κάνει τον γύρο στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμμένα με τίτλο: "Ο καλός οικοδεσπότης από τα... πρησμένα μάτια φαίνεται" υπάρχει το εξής ρεπορτάζ:


Ο ύπνος που παίρνει τα παιδιά
ήρθε και πήρε και τούτο
το δήμαρχο τον Κώσταρο
στου Λουτρακίου τα μέρη...

***

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ήταν η έναρξη του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος-15ος αι.)», που διοργάνωσε η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συνέδριο γινόταν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η έναρξη ήταν 8 μ.μ.

Στις 7:45 ήρθε ο Παύλος Γερουλάνος. Στις 7:50 ο Πάνος Μπεγλίτης. Πριν από τις 8 είχαν πάει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, η γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όλοι οι επίσημοι...

Αναζήτησαν, όπως ήταν φυσικό, το δήμαρχο Λουτρακίου Αγίων-Θεοδώρων Κώστα Λόγο-δε-Θέτει και ανησύχησαν προς στιγμήν οι άνθρωποι: «Λες να βγήκε στα ανοιχτά με το σκάφος του για να μαζέψει τα σκουπίδια στη θάλασσα, και να μπατάρισε μαζί με τη... βάρκα;», αναρωτήθηκαν, διότι -ως γνωστόν- ο δήμαρχος είναι και... δουλευταράς και έπρεπε να είναι εκεί από τις 7 για να υποδεχθεί τους επισήμους και καλεσμένους ως... καλός οικοδεσπότης.

Πολλά σενάρια πέρασαν από το μυαλό τους αλλά...

Στις 8:25 να σου ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης! Ήρθε με τα μάτια πρησμένα από τον ύπνο!!! Τόσο πρησμένα που σχολιάστηκε από τους υπουργούς· η δε τσίμπλα κάγκελο!

Απορίες στήλης προς τσιμπλομάτη Κώστα

Σημείωση 1: Ο δήμος σας θέλει να πάρει λεφτά από το Γερουλάνο· η ανάπλαση της λίμνης Βουλιαγμένης έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ένα σωρό άλλα έργα (τουριστικά, πολιτιστικά, ιαματικά) χρειάζονται τη βοήθεια του ΥΠΟΤ. Είναι πρέπουσα συμπεριφορά αυτή;

Σημείωση 2: Όταν είχε έρθει (πάλι) ο Γερουλάνος στο «Ακρόπολις», τον αφήσατε στα «κρύα του λουτρού». Δεν τον πήγατε καν στο SPA του δήμου που είναι κόσμημα και προάγει τον υψηλό τουρισμό. Πήγατε για μάσα και ψηφοθηρία. Να σας πληροφορήσω, πως μια ψυχή έκτοτε σας λέει «βλαχοδήμαρχο».

Σημείωση 3: Την Πέμπτη είχε δημοτικό συμβούλιο. Δεν το είπατε, από όσο γνωρίζει η στήλη, σε κανέναν! Δεν προτείνατε καν στα μέλη του ΔΣ να πάνε στο συνέδριο που κράτησε τρεις ημέρες. Κανείς δεν γνώριζε ότι γινόταν το συνέδριο. Προς τι τόσο μυστικότης, Κώστα μου;

Σημείωση 4: Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα: με ποια απόφαση δόθηκε το «Αλεξάνδρειο» για να γίνει το συνέδριο. Καλώς έγινε το συνέδριο, αλλά δεν υπάρχει απόφαση της δημοτικής επιχείρησης που το διαχειρίζεται (είναι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, αν δεν το θυμάστε). Δεν ήρθε ποτέ θέμα στο δ.σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, που θα έπρεπε να γίνει για τυπικούς λόγους. Προφορικές εντολές δώσατε, Κώστα μου;
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο καλός οικοδεσπότης από τα... πρησμένα μάτια φαίνεται"