Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να πληγεί καίρια η λειτουργία και η ελεύθερη έκφραση του Περιφερειακού Τύπου έχει επιδοθεί η Κυβέρνηση της Χώρας τους τελευταίους μήνες.
Τώρα που η έγκυρη πληροφόρηση και η ενημέρωση στην πραγματική της διάσταση έχει αναχθεί σε ύψιστο αγαθό, οι αλλεπάλληλες κυβερνητικές αποφάσεις επικεντρώνονται στη φίμωση του ελευθέρου λόγου, ο οποίος εκφέρεται μέσω των εφημερίδων της Περιφέρειας.
Η άποψη της Κυβέρνησης, που υιοθετείται και από τη Νέα Δημοκρατία, προφανώς είναι ότι ο έντυπος λόγος της Περιφέρειας που ελέγχει την εξουσία στηλιτεύει τα λάθη και στηρίζει την πρόοδο, πρέπει να σιγήσει.


Προς τούτο και τα δυο κόμματα «εξουσίας» ψήφισαν το άρθρο 48 του Μεσοπρόθεσμου (ΦΕΚ152 Α' Νόμος 3986/01.07.2011) χωρίς να προηγηθεί ουδεμία διαβούλευση και χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε, παρά τις ιταμές προκλήσεις, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, κοντά στους αναγνώστες μας, στοχεύοντας στην προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας, της ανάπτυξης και της προόδου.
Σαν πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας και κάθετης αντίθεσης με όλα αυτά που συμβαίνουν, λάβαμε την απόφαση της αναστολής της φιλοξενίας των δελτίων τύπου και λοιπών ανακοινώσεων των Κορίνθιων βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι ψηφίζουν τις τυποκτόνες διατάξεις των εκάστοτε νομοθετημάτων και αυτό διότι αποτελεί οξύμωρο πολιτικό σχήμα και δεν συνάδει με την εντιμότητα, το γεγονός ότι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι από τη μια ζητούν τη δυνατόν μεγαλύτερη προβολή τους μέσα από τα έντυπά μας και παράλληλα ψηφίζουν την εξόντωσή τους.
Λαλιώτης Ιωάννης
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Μαχαιριά στην καρδιά του επαρχιακού τύπου!!"