Απάντηση στον κ. Γκιώνη δίνει το γραφείο τύπου του δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων για το Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο.. Ο κ. Γκιώνης με ανακοινωσή του θεωρούσε οτι δεν είχε δώσει άδεια ο δήμος να γίνει το συνέδριο για τα κάστρα της Πελοποννήσου...αλλά είχε ξεχάσει ότι ο ίδιος είχε υπογράψει την άδεια αυτή..

Τι άλλο θα δούμε ακόμα;

Η απάντηση του δήμου λέει τα εξής:

"Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, σε ότι αφορά τη παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου για το συνέδριο «Οχυρωματικής Αρχιτεκτονικής» που έγινε από 30-9 έως 2-10 – 2011 και για το οποίο ο κ. Γκιώνης δηλώνει παντελή άγνοια επισημαίνουμε τα εξής:


Ο κ. Γκιώνης ως πρόεδρος του Δ.Σ και τα μέλη της ΔΑΕΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ έδωσαν άδεια να διεξαχθεί το συνέδριο σύμφωνα με το πρακτικό 17 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010.

Με εν ενεργεία πρόεδρο τον κ. Γκιώνη στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ (πρώην ΔΑΕΤ) η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ενημερώνει με Εξαιρετικά Επείγον έγγραφο της προς την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ και αριθμό πρωτοκόλλου 3 / 4. 1. 11 για τις ακριβείς ημερομηνίες του συνεδρίου.

Από όλα τα ανωτέρω, τα οποία είναι καταχωρημένα στα αρχεία, είναι προφανές ότι ο κ. Γκιώνης είχε πλήρη γνώση για το ιστορικό της υπόθεσης. Συνεπώς δε θυμάται ή ηθελημένα λαϊκίζει ή αποκρύπτει ο ίδιος τα στοιχεία."

Εχει χαθεί η μπάλα...λέμε εμείς..!!!!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Γκιώνης είχε ξεχάσει ότι είχε υπογράψει αυτός την άδεια για το συνέδριο...!!!"