ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΝΕΑ

20.2.09 Αναρτήθηκε από diogenis
-Σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία, η εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος , πρώην «Μαρε Παραντίσο», που βρίσκετε στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου, ελάχιστη εκκίνηση προσφοράς 60 000 ευρω. Πληροφορίες και όροι εκμίσθωσης στο Δήμο.

-Επιχειρηματική Αποστολή του Αζερμπαϊτζάν επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Κορινθίας, όπου εκπρόσωποι Κορινθιακών Επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες με επιχειρηματίες από το Αζερμπαϊτζάν.

-Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με γραπτή ανακοίνωση του, εξέφρασε μεταξύ άλλων, «τον αποτροπιασμό της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, για την άνανδρη και βάναυση επίθεση κατά του Καθηγητή Γιάννη Πανούση».

-Αύριο στις 9 το βραδυ στο Café Greco στην Κόρινθο, η «Κίνηση Πολιτών του Δήμου Κορινθίων» διοργανώνει, μουσική βραδιά με κουβεντούλα και χορό, ανοιχτή σε όλους. Θα παρουσιαστεί άλμπουμ και DVD από τη «γιορτή της αγοράς»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΝΕΑ"