Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στην 3η Πανελλήνια Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας από την Τετάρτη 21 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011.
Δύο λευκά πανάκια που υψώνονταν στο χώρο έκαναν το «ιστιοπλοϊκό» περίπτερο να ξεχωρίζει και τα βλέμματα των επισκεπτών να στρέφονται με απορία. Η απορία γινόταν έκπληξη, καθώς στο περίπτερο του Ομίλου είχε εκτεθεί το πιο παλιό σκάφος τύπου Optimist του Ομίλου, αλλά και το πιο καινούριο, φετινό απόκτημα λίγων μηνών, συμβολίζοντας τη μακροχρόνια παρουσία του Ν.Ο. Κιάτου, που φτάνει τα 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και ενεργής παρουσίας στο Κιάτο. Πολλοί μάλιστα δήλωσαν έκπληκτοι από το γεγονός και άλλοι θυμήθηκαν παλιές εμπειρίες από τον Όμιλο.



Ο Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μικροί και μεγάλοι αθλητές, αλλά και πλήθος μελών, βρέθηκαν στο περίπτερο του Ομίλου προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, τις δυνατότητες ενασχόλησης μ’ αυτό που προσφέρει ο Ν.Ο. Κιάτου και τις δράσεις του Ομίλου.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλόξενο αφού πλήθος κόσμου πέρασε και ενημερώθηκε, είχαν την ευκαιρία να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συμμετοχές των αθλητών του ομίλου σε τοπικούς, περιφερειακούς και πανελλήνιους αγώνες, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, αλλά και τις ποικίλες κοινωνικές, οικολογικές κλπ δράσεις του ομίλου. Επίσης είδαν από κοντά ναυτικούς χάρτες και βιβλία ιστιοπλοΐας. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα πολυάριθμα κύπελα που αθλητές του Ομίλου πρόσφεραν για να εκτεθούν τις μέρες αυτές.
Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι απ΄ όσα είδαν και άκουσαν, αφού για πολλούς ήταν η πρώτη ευκαιρία να μάθουν για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, τα παιδικά τμήματα ιστιοπλοΐας που λειτουργούν, αλλά και τη σχολή ανοιχτής θάλασσας που κάθε χρόνο διεξάγει ο Όμιλος.
Ιδιαίτερα οι μικρής ηλικίας επισκέπτες ξεναγήθηκαν από τους μικρούς αθλητές και μπόρεσαν να δουν από κοντά τα σκάφη. Πολλοί έσπευσαν να εγγραφούν σε κάποιο από τα τμήμα ιστιοπλοΐας ή απλά ως μέλη, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια των μελών.
Όλοι προσκλήθηκαν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ομίλου και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα μάθημα ιστιοπλοΐας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου θέλουν να ευχαριστήσουν το Επιμελητήριο Κορινθίας για την άψογη φιλοξενία, όλους τους επισκέπτες που περιηγήθηκαν στο περίπτερό του και υπόσχονται του χρόνου να ξαναδώσουν το «παρών» στην έκθεση αυτή που έγινε πλέον θεσμός στο νομό μας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΡΩΝ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011»"