Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά προφορική πρόσκληση από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικό Συμβούλιο Νέων) Λουτρακίου – Περαχώρας για τη συμμετοχή μας σε εκδήλωσή του, με αφορμή την 35η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.Στην πρόσκληση ανταποκριθήκαμε θετικά, ενώ δρομολογήσαμε άμεσα την παραγγελίαστεφάνου για την κατάθεσή του από αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στην εν λόγωεκδήλωση.Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ζητήσαμε από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου να μας αποστείλει τησχετική πρόσκληση, με σκοπό να συμβάλλουμε και εμείς στην ευρύτερη γνωστοποίησητης εκδήλωσης μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.Σε φαξ που λάβαμε, απεσταλμένο από το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, διαπιστώσαμεκάτι πρωτόγνωρο πανελλαδικά για την βραχυχρόνια ιστορία του θεσμού των ΤΟ.ΣΥ.Ν.. Η εκδήλωση δεν οργανώνεται από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου, όπως είχαμε ενημερωθεί,αλλά σε συνεργασία με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου-Περαχώρας.Σε συνέχεια αυτών δηλώνουμε ότι:
• Θεωρούμε απαράδεκτη την κομματικοποίηση ενός θεσμού όπως τα Τοπικά ΣυμβούλιαΝέων.
• Ποτέ δεν κληθήκαμε να συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης, όπως κατά τη γνώμη μας, για λόγους πολιτικής δεοντολογίας θα έπρεπε, τόσο για τηνΟΝΝΕΔ, όσο και για όλες τις υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες.
• Αρνούμαστε να παραβρεθούμε σε μία εκδήλωση που πρόδηλα πλέον «χρησιμοποιεί» την επέτειο του Πολυτεχνείου για κομματικές σκοπιμότητες.
• Αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ θα παραβρεθεί, όπως κάθε χρόνο, στο ιστορικό κτίριο τουΕθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου για την κατάθεση στεφάνου.
• Το Πολυτεχνείο δεν το εκχωρεί κανείς σε κανέναν πολιτικό χώρο.Με τιμή,ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΣΥΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"