Η απάντηση στον "Θαμώνα"

27.10.09 Αναρτήθηκε από diogenis
κ. Λάμπρου οφείλω να επιβεβαιώσω ότι ουδέποτε έχεις κόψει σχόλιο μου. Πρέπει όμως να παραδεχτείς με τη σειρά σου ορισμένα πράγματα :
1. στην περίπτωση του Λούμπα είναι τελείως φανερό ότι ο ίδιος ο Λούμπας γράφει ανώνυμα σχόλια γιατί επιθυμεί να γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομά του. Το ξέρεις, τον καλύπτεις και τον προστατεύεις με σχόλια στην εφημερίδα σου. Προσπαθείς επίσης να του φτιάξεις την εικόνα. Τους λόγους τους ξέρεις εσύ. Πες με ειλικρίνεια ότι παίζεις το Λούμπα αντί να λες ότι δήθεν κάποιοι του κάνουν επιθέσεις. Ποιοί έχουν λόγους να ασχοληθούν με τον Λούμπα;
2. στην περίπτωση Πνευματικού επίσης έχεις άδικο. Είναι δήμαρχος και εισπράττει κριτική η οποία είναι τελείως ήπια. Αρκεί να θυμηθείς τι έκανε ο ίδιος ο Πνευματικός σαν αντιπολίτευση στον Θωμαίδη. Εχω άδικο;
3. στην περίπτωση Κόλλια γνωρίζεις πολύ καλά και εσύ και οι πέτρες ότι το σλόγκαν "ο δικός μας άνθρωπος" έχει εφαρμοστεί 100% και είχε αποτελέσματα. Μπράβο του που εξελέγη αλλά πολλοί λένε δημόσια, και έχουν δίκιο, ότι η ΝΔ άξιζε ένα βουλευτή άλλου κύρους.
Για τη ΔΕΥΑΚ:
Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι τα τελευταία 20 χρόνια όλες οι κομπίνες έχουν επίκεντρο τη ΔΕΥΑΚ. Δεν καλύπτεται ο Πνευματικός με τίποτα. Η απεργία από μόνη της αποδεικνύει ότι ο Δήμαρχος είναι ανίκανος γιατί δεν έχει χαρακτήρα άρχοντα. Περίμενα από σένα να ψάξεις βαθιά και όχι να λες ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν ζημιά στον Πνευματικό και θα βλάψουν τελικά τους εργαζόμενους. Ποιοί είναι αυτοί; Γιατί δεν μιλάς;
Και κάτι φιλικό επειδή σε παρακολουθώ χρόνια. Δε σου ταιριάζουν οι συμβιβασμοί και όταν τους κάνεις καρφώνεσαι αμέσως. Γι αυτό σε διαβάζει τόσος κόσμος. Δώσε αυτό που πρέπει να δώσεις.
Ευχαριστώ για την υπομονή και την φιλοξενία.
Θαμώνας Κέντρου


H AΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:
1. Τον συμπαθώ,είναι φίλος μου και τον θεωρώ καλό παιδί.Επιμένω όμως ότι δέχεται σκληρή και άδικη προσωπική κριτική. Δεν ξέρω αν γράφει ο ίδιος σχόλια.Το ίδιο συμπαθής μου είναι και ο Γιώτης.
2. Ο Πνευματικός καλά κάνει και δέχεται κριτική. Εμείς σχολιάζουμε την στείρα και προσωπική κριτική. Ως δήμαρχο ο κόσμος οφείλει να τον ξεσκίζει για να διορθώνεται και να συμμορφώνεται πολλές φορές.
3. Ναι αλλά ποιος είναι ο «άλλου τύπου» βουλευτής που να ήταν κοντά στον κόσμο να μην βόλεψε τα παιδιά του και να μην είχε το στυλ του Καίσαρα;
4. Για την ΔΕΥΑΚ
Την πρώτη ευθύνη την έχουν οι δήμαρχοι. Συμφωνώ.
Την έκαναν υπερτροφική και την χρησιμοποίησαν πολιτικά. Και ο Αλέκος το ίδιο έκανε και δικαίως πληρώνει το τίμημα.
Την Κυριακή έχω γράψει στην ΣΦΗΚΑ ένα άρθρο για τον νέο στρατηγικό ρόλο της Κορίνθου που δεν έχει μέχρι σήμερα κανείς καταλάβει ή έστω μυριστεί.
Δεν έχω χαριστεί στον Πνευματικό. Είναι άδικο να το λέει κανείς.
Οπου έχει κάνει λάθος τον έχω κτυπήσει αμέσως.
Και προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου φέρει ένα θέμα «δεμένο» και αν δεν το κάνω πρώτη είδηση ας πεί μετά ότι τον καλύπτω.
Διαφωνώ μαζί του για τον τρόπο που συμπεριφέρεται και όσο μπορώ προσπαθώ να τον πείσω όχι ως δημοσιογράφος αλλά ως φίλος να αλλάξει το στυλ.Του ζητώ να είναι διαλλακτικός, ήπιος και συνεργάσιμος με όλους.Δεν είναι εύκολο αυτό.
Αγαπητέ ΘΑΜΩΝΑ
Είσαι στην πιάτσα φαντάζομαι.
Σε προκαλώ λοιπόν να μιλήσεις με όποιον θέλεις.
Να τον ρωτήσεις
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Με την ΣΦΗΚΑ ή τον ΔΙΟΓΕΝΗ
Και αν βρεθεί έστω και ένας να πεί ότι είχε ποτέ σχέση μαζί μου θα τα παρατήσω όλα ακόμα και αν δεν μου πείς το όνομα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΜΕΝΑ
Κ Α Ν Ε Ι Σ
Για αυτό και δεν με βλέπεις σε δεξιώσεις…τσιμπούσια..τσιμπούκια και αλλαξοκωλιές..
Θαμώνα δεν έχω κανένα βίτσιο..
Δεν με κρατά κανένας στο χέρι
Είμαι μακριά από αυτά.
Αν καμία φορά έχω λαθεμένη ενημέρωση κάνω λάθος και πολλά από τα σχολιά σας με βοηθούν να τα διορθώνω. Για αυτό και δεν κόβω τα σχόλια.
Εσύ μάλλον ξέρεις την αδυναμία μου και πολύ τακτικά με ρίχνεις στο φιλότιμο.
Το αποδέχομαι.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Στο διαδίκτυο υπάρχει ένα κύκλωμα 3-4 που κάνουν μπίζνες και κρύβονται πίσω από όλες τις προσωπικές επιθέσεις άλλοτε οι ίδιοι και άλλοτε χρησιμοποιώντας ένα ασταθή Ψυχικά τύπο που κάνει τις χυδαίες με διάφορα κόλπα.
Αυτό το κύκλωμα έχει ένα κύριο στόχο. Τον Μπαλάφα γιατί θεωρούν ότι είναι ο μόνος που ξερει από ίντερνετ και τους χαλά τις δουλειές.
Ετσι κτυπούν εμένα πλαγίως..
Και αυτό το κύκλωμα θα έρθει η ώρα που θα το βγάλω στην φόρα με ονοματεπώνυμα..
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
Και άλλα ακόμα..
Αυτά για την ώρα
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Η απάντηση στον "Θαμώνα""

  1. Ανώνυμος Said,

    Μόρτες γεια χαρά νταν,

    ο τι με λες ρε κάνει έκτακτη εμφάνιση για να καθαρίσει τη λουλακί και περτικαλί ομίχλη.

    Καταρχήν μάγκες, ο Γιάννης Λάμπρου είναι δημοσιογραφάρα και δεν μπορεί κανένας καριόλης να το αλλάξει. Είναι αλήθεια ρε μάγκες ότι η δημοσιογραφική φάρα είναι βρώμικη. Ο πάσα ένας παίρνει ένα μικρόφωνο και το παίζει Χατζηνικολάου. Γουστάρετε δε γουστάρετε, ο Λάμπρου είναι το αφεντικό στην Κορινθία.

    Και επειδή ο Λάμπρου δεν τα λέει να σας τα πω εγώ. Οι περισσότεροι είναι αχαίρευτοι που κοιτάνε να βγάλουν φράγκα κοροιδεύοντας το κοσμάκη με κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και ορυκτέλαιο από τις ρουλέτες.

    Τα λαμόγια όμως που γράφουν στο διαδίκτυο είναι πολλά. Μερικοί είναι οι αχαίρευτοι δημοσιογραφάρες που κάνουν παιχνίδι με αμοιβή ρε μόρτες. Κάποιοι άλλοι βρωμάνε ότι είναι γνωστές επώνυμες μούρες που βγάζουν το άχτι τους γράφοντας ανώνυμες παπαριές. Να σας πω γιατί το κάνουν.

    Γιατί ρε μάγκες, τα επώνυμα λαμόγια είχαν συνηθίσει να ταίζουν με ρεκλάμα 5 εφημερίδες και 2 κανάλια και ήταν άρχοντες. Τώρα έχουν βρει το μπελά τους με τα blogs. Οι περισσότεροι είναι άσχετοι με τα κομπιουτεράκια και έχουν σαλτάρει.

    Ο πιτσιρικάς ο Μπαλάφας έχει κάνει παιχνίδι γιατί το κατέχει το κόλπο. Κάποιοι δεν γουστάρανε που ο μικρός παρασήκωσε κεφάλι και του τη πέσανε. Αδικο γιατί ο μόρτης είναι πιτσιρικάς και νεολαίος. Θα πει πέντε μαλακίες μέχρι να μεγαλώσει. Εμείς τι κάναμε ρε πριν 30 χρόνια; Κολλημένοι δεν είμαστε;

    Ο Λούμπας μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι αλλά δεν έχει κόσμο να τον αβαντάρουν. Οταν πάει να κινηθεί του κόβουν τα πόδια.

    Αμα βάλετε ρε μόρτες μια άνω τελεία θα δείτε ότι το παιχνίδι είναι λουλακί. Εμείς οι δημοκράτες χεστήκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεε.

    Και φτάνουμε στους κινητικούς. Αυτοί ρε μόρτες είναι συνάδελφοι δημόσιοι που όλοι μέρα τα ξύνουν μπροστά σε ένα κομπιουτεράκι και γράφουν. Αυτοί κάποτε είχαν το μονοπώλιο στο διαδίκτυο. Τώρα διαβάζονται μεταξύ τους και γράφουν παπαριές στα άλλα blog. Αυτοί κάνουν μαλακία γιατί όταν γράφουν επώνυμα, τα γράφουν καλά οι καριόληδες.

    Εγώ ο παλιός λέω ότι ο Λάμπρου πρέπει να κόψει τα σχόλια και να δέχεται μόνο mail. Να δείτε ρε μόρτες πως θα εξαφανιστούν όλοι οι κοπρίτες. Και γω κοπρίτης είμαι αλλά ρε σεις γράφω για τη πάρτη μου και μόνο.

    Γεια χαρά ρε φιλαράκια και μη ξεχνάτε τη σημαία ρε μάγκες. Μεγάλο πράμα η σημαία ρε.

    Για τον ΓΑΠ θα γράψω άλλη μέρα. Να ξέρετε ρε μόρτες ότι έχω κόρη με STAGE 5 χρόνια.

    Τι με λες ρε

    Posted on 27 Οκτωβρίου 2009 στις 7:07 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Αγαπητέ φίλε "Θαμώνα", σε παρακολουθώ διαδικτυακά εδώ και μήνες. Όλοι γνωρίζουμε ότι είσαι ο Φάνης ο Γιώτης. Γράφεις με έπαρση και αλαζονία για τον αδερφό σου τον Κώστα και απαξιωτικά για τον Λούμπα. Καλά κάνεις. Αδερφό σου είναι και τον στηρίζεις. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Τι πάει να πει "ποιος ασχολείται με τον Λούμπα", τι εννοείς δηλαδή; Για κάντο μας λιανά, για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.
    Δεν ξέρω αν ο Λούμπας γράφει σχόλια ή όχι, ούτε με νοιάζει. Αυτό που ξέρω όμως ότι ο Λούμπας δεν ασχολείται μαζί σου, εσύ πάντα ασχολείσαι και μάλιστα προκλητικά - απαξιωτικά.
    Δεν ξέρω απο που πηγάζει αυτή η έπαρση και αλαζονία που έχετε.
    Δεν κοιτάς την πολιτική πορεία του Γιώτη, του αδερφού σου δηλαδή. Είναι μια σκέτη αποτυχία που μόνο ζημιά έχει κάνει στον ίδιο, στην Νέα Δημοκρατία και στην πόλη της Κορίνθου.
    Δεν τα βλέπεις, στραβός είσαι;
    Ο Λούμπας φταίει για τις μαλ...ιες που έχει κάνει ο Κώστας; Για πάρτο αλλιώς και μη μας στα ζαλίζεις!!!!!

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 μ.μ.