Την μπάλα...στην εξέδρα...!

29.10.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο Κώστας Κόλλιας, μαζί με άλλους 8 βουλευτές, όταν είδαν ότι ξέσπασε πόλεμος στο εσωτερικό της Ν.Δ. για το νέο αρχηγό, προτίμησαν να νίψουν τα χέρια τους και να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, αποφεύγοντας να πάρουν θέση. Αυτή η ουδετερότητα, όσο κι αν προσπαθεί ο βουλευτής να την περάσει ως πολιτική θέση και μάλιστα ιδεολογική, δηλώνει σαφέστατα ότι ο κ. Κόλλιας δεν θέλει να εκτεθεί σε κάποιον υποψήφιο και μένει στην άκρη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά βέβαια, όπως και την προηγούμενη φορά θα είναι στο πλευρό του αρχηγού, όταν όμως αυτός θα έχει εκλεγεί.
Το ζητούμενο είναι τι θα λέει στους χιλιάδες ψηφοφόρους του που είναι δεδομένο ότι θα τον ρωτήσουν πριν πάνε στην κάλπη, ποιόν από τους τέσσερις υποψηφίους να ψηφίσουν. Εκεί θα δούμε αν όντως υπάρχει ουδετερότητα. Μέχρι τότε διατηρούμε αμφιβολίες.
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Response to "Την μπάλα...στην εξέδρα...!"

  1. Ανώνυμος Said,

    Υπάρχει σαφώς ΚΑΙ διαφορετική ανάγνωση στην θέση του βουλευτή που κατάφερε, όντας έξω απο μηχανισμούς και οσφυοκαμψίες, να ανατρέψει τα τζάκια της ΝΔ στον νομό μας. Εγώ σαν ενεργός Νεοδημοκράτης επικροτώ την στάση και θέση του Βουλευτή μας που σεβόμενος τις όποιες προτιμήσεις του καθενός μας, δεν προσπαθεί να ποδηγετήσει κανέναν, απεναντίας καλεί ως οφείλει τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ να επιλέξουν ΜΟΝΟΙ τους, τον νέο πρόεδρό ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, συνέχισε έτσι ακριβώς όπως σε ξέρουμε, οι μόνοι που μονίμως θα ενοχλούνται με την όποια στάση σου, θα είναι οι πρώην και μονίμως ευνοημένοικαι συμμέτοχοι των μηχανισμών.
    ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ
    Νεοδημοκράτης απο το Λουτράκι

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2009 στις 3:37 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    καλά...το άν είναι Νεοδημοκράτης από το Λουτράκι ή Νεοδημοκράτης από το γραφείο του Κόλλια μην το δένετε και κόμπο....λοιπον....ο Κόλλιας όπως κάθε φορά πάει να βγάλει την ουρά του απ΄έξω...αλλά ούτε η Μπακογιάννη ούτε ο Σαμαράς είναι ηλίθιοι!αυτά!!!για να μήν ξεχνιώμαστε...αυτό έκανε με τον κόσμο ο Κόλλιας...αυτό κάνει και τώρα...αλλά δυστυχώς για εσένα αυτοί δέν είναι ηλίθιοι όπως εμείς που σε στηρίξαμε!!!

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Είσαι ενεργός Nεοδημοκράτης (γιατί μεταξύ μας όλοι παθητικοί είμαστε με αυτό που πάθαμε) και επικροτείς τον Κόλλια? Να το κοιτάξεις καλα φίλε μου αυτό. Γιατι ιδιαίτερα οι ΕΝΕΡΓΟΙ Νεοδημοκράτες είναι αυτοι που δεν πρέπει να επικροτούν την στάση ενός ανθρώπου που κάθε άλλο παρα για το κόμμα νοιάζεται. Ενός ανθρώπου που η πάρτη του είναι πάνω από όλα, που ανάλγητα εξελέγη βουλευτής κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο, όμως. Θα φανεί τι είναι ή μάλλον άρχισε να φαίνεται. Αν έχεις αρχ...α παίρνεις θέση κύριέ μου. Αν δεν παίρνεις ανοιχτά θέση για τον πρόεδρο του κόμματος, που σιγά το πράγμα, (γιατί φυλάς τον κώλο σου για να μπορείς να γλύψεις ελεύθερα τον όποιον πρόεδρο),φαντάσου τι μπορείς να κάνεις σε κανένα σοβαρό θέμα. ΤΙΠΟΤΑ. Όντως ΜΠΡΑΒΟ, συνεχίστε έτσι κ. Κόλλια, όπως πολύ καλά γνωρίζετε....σίγα και μουλωχτά....(και μην διαβάσω πάλι για κλίκες και τέτοια, εκτός εάν κ. Λάμπρου θέλετε μόνο να εκθειάζουμε "αμερόληπτα" τον ανύπαρκτο..)

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 8:34 π.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Βρε καλώς τα παλικάρια !!!
    Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίζουμε τα προσωπικά.
    Ούτε ήμουν, ούτε και είμαι σε κανενός το γραφείο, ειμή μόνον, στο προσωπικό μου, στου εαυτού μου.
    Το γεγονός της ήττας (με το συγκεκριμένο ποσοστό), με κάνει πιότερο ΕΝΕΡΓΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, δίνοντάς μου πια την δυνατότητα να εκφράσω ανοικτά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη-θέση για τους αχαλίνωτους μηχανισμούς στον πολιτικό μου χώρο.
    Τώρα στο καθαρά πολιτικό θέμα.
    Είναι προφανές ότι και οι δύο (?) παραπάνω απαντητές έχουν πρόβλημα, όχι γιατί έχασε η ΝΔ, αλλά γιατί βγήκε βουλευτής ο Κόλλιας, (ή μάλλον γιατί δεν βγήκαν οι 2 προηγούμενοι). Άντε λοιπόν να συμφωνήσουμε και σε κάτι.. ‘Οταν εμείς, η βάση, λέγαμε και περιμέναμε, ότι μετά την ήττα στις ευρωεκλογές, "δεν μπορεί, το κόμμα θα πάρει το μήνυμα και θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές", δυστυχώς βλέπαμε και εις μάτην περιμέναμε το αυτονόητο, αλλά αλλαγές δεν έγιναν, οι ίδιοι, τα ίδια μυαλά στην κεντρική εξουσία. Τώρα λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Έγιναν οι εκλογές και οι Νεοδημοκράτες, (αυτοί που έμειναν), επέλεξαν κα επιβράβευσαν ουσιαστικά 2 άτομα. Πρώτο τον Κώστα τον Κόλλια για βουλευτή και τον Στέλιο τον Μάρκελλο, που για μόλις 200 σταυρούς δεν ήρθε δεύτερος. Κοινά χαρακτηριστικά και των 2, η παρουσία τους δίπλα στον απλό Νεοδημοκράτη, η κατανόηση και στα πλαίσια του δυνατού, η προώθηση των προβλημάτων του. Η μη συμμετοχή τους σε αριβίστικους και υπεροπτικούς συσχετισμούς. Η ανάδειξή τους μέσα ΑΠΟ ΕΜΑΣ και πολλά άλλα, που ο χώρος και το θέμα μας το σημερινό, δεν μου επιτρέπουν να αναλύσω, όμως αυτό είναι, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνυμα της βάσης της ΝΔ στον νομό μας και προς την κεντρική διοίκηση αλλά το σπουδαιότερο και προς τους υπόλοιπους Νεοδημοκράτες, που πικράθηκαν γιατί δεν εξελέγη κάποιος άλλος βουλευτής. Ας αναζητήσουν λοιπόν στον εκλεκτό τους αν είχε ΑΠΛΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ χαρακτηριστικά.
    Τώρα στο θέμα της εκλογής του Προέδρου. Γεγονός είναι ότι ο απλός Νεοδημοκράτης ήταν συνηθισμένος να περιμένει και να παίρνει "γραμμή" από τον Βουλευτή του. Αυτό συνέβαινε γιατί απλά οι μηχανισμοί, διεστραμμένοι όντες, είχαν αντιστρέψει τους αυτονόητους ρόλους μεταξύ ψηφοφόρου και βουλευτή. Ο Βουλευτής αντί να είναι πραγματικός ΕΡΓΑΤΗΣ του ψηφοφόρου τον τοποθέτησαν και τον έκαναν ΕΡΓΟΔΟΤΗ του ψηφοφόρου. Φίλοι μου όλοι και όλα κρίνονται. Η θέση μας (των ψηφοφόρων) είναι πανίσχυρη, ας μην ρίχνουμε, άθελα μας ίσως, νερό στον μύλο της ακατάσχετης διαστροφής. Γιατί εγώ πρέπει να περιμένω, τι θα πει ή να δω με ποιόν θα πάει ο Κώστας ο Κόλλιας, για να πράξω αναλόγως η να βρω στοιχεία εναντίον του, αν δεν μου αρέσει η επιλογή του; Όχι φίλοι μου, τώρα θα μιλήσουμε εμείς και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τον Κώστα τον Κόλλια να σεβαστεί την απόφαση μας, με την αμέριστη και δυνατή συμπαράσταση που ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ να δείξει στον πρόεδρο που ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ. Το περισσότερο που έπρεπε, κατά την γνώμη μου, να κάνει και το έκανε ο Κώστας ο Κόλλιας, ήταν να καλέσει τους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Γι' αυτό και μόνο του δίνω συγχαρητήρια. (Άραγε ο Νίκος ο Ταγαράς η ο Καλλίρης που θέλησαν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ , δείχνοντάς μας την πλήρη συμμετοχή τους στους μηχανισμούς, τι περιμένουν; να χαρακτηριστούν μήπως αντικαταστάτες του υποτιθέμενου κενού της Κορινθίας ;).
    Και κλείνοντας θα καταλάβετε σίγουρα, ότι δεν εκπροσωπώ κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου και ίσως τους ανεξάρτητους από μηχανισμούς Νεοδημοκράτες, από το σύνθημα μου,
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
    Νεοδημοκράτης από το Λουτράκι.

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 2:54 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    gia pes mou re file...apo pio tzaki katagetai i Korka as poume...mias kai den tous diaxorizeis apo ton Papaligoura!!apo to tzaki tis Voxas???

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 4:19 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    Για τους ανώνυμους των 12.55 και 08.34,μηπως είστε από τους βολεμένους και τώρα μείνατε στην απ έξω μήπως ψάχνετε από κάπου να πιαστείτε για να ξανά βολευτείτε Κόλλιας τα κατάφερε μόνος του.Οσο έχει τον κόσμο μαζί του δεν έχει την ανάγκη κανενός και αύριο δεν θα τρέχει να εξαργυρώσει την υπογραφή του. Όσοι με τόση μανία τον χτυπάτε εκ των έσω κάνετε κακό στο κόμμα. Επιτέλους σεβαστείτε τους Ν. Δημοκράτες και αφήστε τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση χωρίς καθοδήγηση .

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 4:56 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    Φίλε μου ο κόσμος διακρίνει την πολιτική αμετροέπεια, ιδιαίτερα όταν συμπορεύεται με την προσωπική οικονομική ανέλιξη (και την επαγγελματική - για όλη την οικογένεια) χρησιμοποιόντας ως εφαλτήριο, (και ως στόχο θα έλεγα), πρόσκαιρες συγγυρίες με άλλα τζάκια, εκτός νομού μας. Ο νοών νοείτω.

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 5:17 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    ........υπογραφή στο προηγούμενο
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ
    Νεοδημοκράτης απο το Λουτράκι

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 5:23 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος Said,

    Αυτός σας χρειάζεται....τελικά οι κομπλεξικοί προτειμούν τον μέτριο (και στην συγκεκριμένοι περίπτωση τον άχρηστο) για να νιώθουν πίο ωραία με τον ευατό τους...οσο για την οικονομική ανέλιξη, επειδή για την Κόρκα μιλάς ή γυναίκα τα κατάφερε μόνη της στην ζωή της και έκανε ότι έκανε. Μόνη της ξεκίνησε! τι να κάνουμε...δεν μπορεί όλοι να είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ επειδή μέχρι εκεί τους κόβει!

    ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2009 στις 11:37 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος Said,

    Φίλε "δίκαιε" Νεοδημοκράτη είσαι αφόρητα άδικος ...., με την τοποθέτησή σου.
    Πρώτα και κύρια αποκαλείς κομπλεξικούς περισσότερους από το 1/3 των Νεοδημοκρατών, του νομού Κορινθίας ,που επιβράβευσαν τον Κώστα τον Κόλλια, με το να τον επανεκλέξουν βουλευτή
    Δεύτερον απαξιώνεις το ιερό δικαίωμα του οποιουδήποτε, να δουλεύει έντιμα, (ακόμα και στη ΔΕΗ !!!), στην προσπάθειά του να ζει με αξιοπρέπεια την οικογένεια του.
    Τρίτον (ήθελα να τ' αποφύγω αυτό, παρ’ ότι αναφέρθηκε στον τύπο αλλά και στον Διογένη), ένα άτομο των stage, (σίγουρα με πτυχία αλλά και με μεταπτυχιακά κλπ στοιχεία) θα σου απαντούσε καταλυτικά, γιατί δεν έπρεπε την συγκεκριμένη στιγμή ιδιαίτερα, (20 ημέρες πριν τις εκλογές), να μονιμοποιηθεί η θυγατέρα της Κας Κόρκα, στο υπουργείο. Αυτά και δεν ξαναεπανέρχομαι σ' αυτό το επίπεδο, τελεία και παύλα.
    Ο στόχος μου δεν είναι να απαξιώσω την Κόρκα (η οποία κατά τα άλλα, προφανώς εργάστηκε με γνώμονα το κομματικό συμφέρον, όπως η ίδια το αντιλαμβάνεται), ούτε να εξυψώσω τον Κόλλια (δεν χρειάζεται εξ άλλου την δική μου συνεισφορά), αλλά να προσφέρω υπηρεσία διαλόγου, στον προβληματισμό μας, για την ανάδειξη του νέου μας προέδρου

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ
    Νεοδημοκράτης απο το Λουτράκι

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος Said,

    Δεν απαξιώνω το δικαιωμα στην εργασία το οποίο είναι ιερό και από το ταπεινό εργάτη μέχρι τον βιομήχανο ο καθένας πρέπει να σέβεται την δουλεία του άλλου...ο Κόλλιας όμως δεν το έκανε και προεκλογικά κατηγορούσε την κα Κόρκα για το τι έχει καταφέρει, για τα πόσα ακήνητα έχει και άλλα...προσπαθούσε λοιπόν να κάνει τον κόσμο να ζηλέψεί κάτι που μια γυναίκα τα κατάφερε ΜΟΝΗ της και εγώ δεν το ανέχομαι!!!ΔΕΝ ανέχομαι την απαξίωση αρχών και αξιών στον βωμό του προσωπικού κέρδους, όπως έκανε ο Κόλλιας. Δεν ανέχομαι ένας άβουλος, χωρίς πολιτικό λόγο, χωρίς πολιτική συνείδηση να δηλώνει και δημοσίως ότι είναι ΑΒΟΥΛΟΣ και εμείς να βγαίνουμε και να χειροκτοτάμε....ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Η παράταξη έχει περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και όλοι θα κριθούν από τις επιλογές τους! αλλα πιο πολύ και πιο σκληρά θα κριθούν όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι οι έξυπνοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι είναι η πιο ηλίθιοι που νομίζουν ότι μπορούν να κοροιδέψουν όλο τον κόσμο, και όταν βγεί ο νικητής να πάνε να του σφήξουν το χέρι και να του πούν "Σε στήριξα"...ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...ΩΡΙΣΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!!

    όσω για την κόρη της Κόρκα επειδή μόνο ένας τυποτένιος και άναδρος που φοράει φούστες θα στηριζόταν πάνω στη πλάτη μιας 30 χρονης κοπέλας με δυό παιδιά για να βγεί βουλευτής (που φυσικά τα παρουσίασε όπως ήθελε). αυτά! ψηφίστε όποιον άχρηστο θέλετε!και ναί όποιος ψήφισε τον Κόλλια δεν χαίρει καμιάς εκτίμησης από εμενά, τον απλό πλην συνηδητοποιημένο Νεοδημοκράτη...οσό για τους Νεοδημοκράτες δεν ήταν το 1/3 από τους Νεοδημοκράτες αυτοί που στήριξαν Κόλλια άλλα ένα τρίτο από αυτούς που απέμειναν...γι΄αυτό κοιτάτε να τους ξαναμαζέψουμε...

    ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2009 στις 6:55 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος Said,

    Και κοιτα να δείς αν ήταν να βγεί η ΝΔ κυβέρνηση τι θέση θα έπερνε ο Κόλλιας... γιατί ο κόσμος θα πήγαινε με αυτούς που θα μπορούσαν να αναδειχθούν σε κυβερνητικό επίπεδο...ο Κόλλιας δεν μπορεί και δεν θα μπορέσει ποτέ...η Βουλή δεν είναι καφενείο...και ρώτα πόσοι ξέρουν τον Κόλλια εκεί μέσα...εγώ έχω μια φίλη στο τμήμα στενογραφίας, που εκεί θεωρητικά τους ξέρουν όλους και δεν τον είχε ακούσει ποτέ!!!!ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ~~~

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2009 στις 2:43 μ.μ.