Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του από το Θεό, την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος, ενώ υποστήριξε ότι τέλεσε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης
Με την απολογία του 30χρονου Γεωργιανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές στις 3 Ιουνίου 2008, στο σπίτι του ηθοποιού στο Παγκράτι, συνεχίστηκε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του από το Θεό, την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος, ενώ υποστήριξε ότι τέλεσε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης.
Ο 30χρονος δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς έγινε το έγκλημα, καθώς, όπως λέει, δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.
Υποστήριξε, ωστόσο, ότι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια της κοκαΐνης, που του πρόσφερε ο ηθοποιός τον είδε ξαφνικά από πάνω του με ένα μαχαίρι. "Μέσα στην παραζάλη μου δεν κατάλαβα αν ήθελε να με σκοτώσει ή να με χρησιμοποιήσει σεξουαλικά", είπε.
Σε ερωτήσεις της έδρας ο κατηγορούμενος απάντησε ότι δεν θυμάται ότι μετά το έγκλημα έπλυνε το μαχαίρι, ενώ, όπως είπε, ήταν απόφαση της στιγμής να ακολουθήσει το Νίκο Σεργιανόπουλο στο σπίτι του.
Πριν ξεκινήσει η απολογία νωρίς το πρωί, έγινε στο δικαστήριο η επίδειξη των πειστηρίων που ζήτησε χθες η υπεράσπιση, κεκλεισμένων των θυρών.
Το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει επίδειξη χωρίς την παρουσία του ακροατηρίου, αποδεχόμενο την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία επικαλέστηκε την προστασία του μέσου ανθρώπου, ενώ τόνισε, ότι θα ήταν προσβολή στη μνήμη του θύματος η συγκεκριμένη επίδειξη. "Δεν θα συναινέσω σε αυτή τη μορφή πορνογραφίας", είπε χαρακτηριστικά.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη με την αγόρευση της εισαγγελέως επί της ενοχής του κατηγορουμένου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η απολογία του δολοφόνου Σεργιανόπουλου"