Ο κοριός τσίμπησε τη Σούλα

17.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ και τα τηλεφωνήματα της Σούλας, της γυναίκας που τον είχε βοηθήσει στην απόδρασή του από τον Κορυδαλλό, οδήγησαν στη σύλληψη του Αλβανού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι. Τα τηλεφωνήματα της συντρόφου του Ριζάι στα παιδιά και στη μητέρα της προσέφεραν στις διωκτικές αρχές τη βοήθεια που επιθυμούσαν.
«Βγείτε έξω, είσαστε περικυκλωμένοι από παντού» ακούστηκε χθες λίγο μετά τις 6.30 το πρωί η προειδοποίηση των επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που είχαν περικυκλώσει την ερημική μεζονέτα στο Σέσι Γραμματικού, όπου από το Σάββατο κρυβόταν ο Αλκέτ Ριζάι μαζί με τη σύντροφό του Σούλα Μητρόπια Μάμαη.
«Δεν σας εμπιστεύομαι» φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι απάντησε ο Ριζάι. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου μισή ώρα με τον Αλβανό κακοποιό να επαναλαμβάνει πως προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να παραδοθεί. Ο κλοιός των 58 αστυνομικών, εκ των οποίων οι 28 από τα ΕΚΑΜ, είχε σφίξει και ο κακοποιός δεν είχε τα περιθώρια να αντιδράσει και να χρησιμοποιήσει τον βαρύ οπλισμό του- αυτόματα και χειροβομβίδες. «Εντάξει, έληξε» ήταν τα τελευταία λόγια του πριν παραδοθεί. Δίπλα του είχε ένα Καλάσνικοφ, ένα αυτόματο ρωσικής προέλευσης, ένα αυτόματο Σκόρπιον, ένα εννιάρι πιστόλι Ζάσταβα και τέσσερις επιθετικές χειροβομβίδες. Πρώτοι παραδόθηκαν ένα ζευγάρι Αλβανών συνεργών του Ριζάι (26χρονος και 25χρονη) και στη συνέχεια συνελήφθησαν ο Αλκέτ Ριζάι και η σύντροφός του.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο κοριός τσίμπησε τη Σούλα"