Δημήτρη εσύ, Άρη εγώ!

17.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Με τη συστράτευση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει ρελάνς στη συνεργασία Σαμαρά- Αβραμόπουλου και προσδοκά να αναστρέψει το κλίμα που διαμορφώνεται στη γαλάζια βάση υπέρ του βασικού αντιπάλου της στην κούρσα διαδοχής της Ν.Δ.
O πρώην υπουργός Παιδείας έχει αναλάβει από χθες κεντρικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια της κ. Μπακογιάννη, ενώ αναμένεται να τη συνοδεύσει και σε περιοδείες στη Β΄ Αθήνας και την περιφέρεια στις δώδεκα μέρες που απομένουν έως τις εσωκομματικές κάλπες. Όπως αναγνωρίζουν και στενοί συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη, η σύμπλευση με τον κ. Σπηλιωτόπουλο είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της που ρίχνει στη μάχη με τον Αντώνη Σαμαρά, ευελπιστώντας ότι θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα που θα καταγραφούν και στις δημοσκοπήσεις των επομένων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, αναγνωρίζουν ότι το τοπίο στην τελική ευθεία για τις κάλπες θα είναι δύσβατο για την πρώην υπουργό.
Από την πλευρά του κ. Σαμαρά κρατούν χαμηλούς τόνους για την κίνηση Σπηλιωτόπουλου. Ωστόσο, στελέχη που κινούνται υπέρ της υποψηφιότητας του Μεσσήνιου πολιτικού προεξοφλούν ότι τα πολιτικά κέρδη για την κ. Μπακογιάννη θα είναι πενιχρά. Παραπέμπουν μάλιστα στις έντονες αντιδράσεις που καταγράφονται από βουλευτές και κομματικά στελέχη που συνδέονται με τον κ. Σπηλιωτόπουλο. Ενδεικτική είναι η δήλωση ουδετερότητας του βουλευτή Αχαΐας Νικ. Νικολόπουλου που δεν ακολουθεί τις επιλογές του κ. Σπηλιωτόπουλου, αλλά και η στάση του βουλευτή Λάρισας Μάξ. Χαρακόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να μη στηρίξει την κ. Μπακογιάννη.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δημήτρη εσύ, Άρη εγώ!"