Στα Ιντερνετ καφέ της Αθήνας στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του ατόμου που έστειλε την προκήρυξη προχτές στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, με την οποία η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στην πολυκατοικία που μένει η ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου στα Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο προσφιλής τρόπος της οργάνωσης να στέλνει τις προκηρύξεις της με ηλεκτρονικό τρόπο. Ηδη από προηγούμενες περιπτώσεις οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τρία μεγάλα Ιντερνετ καφέ στα Πατήσια και στην Κυψέλη, απ όπου έχουν σταλεί κείμενα της οργάνωσης, αλλά η έρευνα δεν έχει αποδώσει καρπούς.
Οπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί, τα μέλη της ομάδας επιλέγουν καταστήματα και ώρες με πολύ μεγάλη κίνηση, γι αυτό είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποιος να εντοπίσει κάποιον «ύποπτο» και να δώσει στοιχεία στις διωκτικές αρχές.
Εν τω μεταξύ, όπως λένε πυροτεχνουργοί, από τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι της κ. Γιαννάκου φαίνεται ότι πιθανόν ο κατασκευαστής είναι νέο πρόσωπο στην περιοχή της Αθήνας. Και αυτό γιατί αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικά ρολόγια, αντί για μηχανικά που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα, άλλη καλωδίωση, ηλεκτρικό κύκλωμα, άλλα υλικά και χαμηλό εκρηκτικ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ερευνες σε Ιντερνετ καφέ για τους «Πυρήνες»"