Ο Μανωλάκης στην ΤΕΔΚ..!

16.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ κ. Άγγελος Μανωλάκης επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 13.11.2009 τα γραφεία της ΤΕΔΚ Κορινθίας όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τους Δημάρχους της Κορινθίας.
Ο κ. Μανωλάκης συνεχίζοντας τις εβδομαδιαίες επισκέψεις του σε φορείς και υπηρεσίες του Νομού μας είχε την ευκαιρία να ανοίξει τη συζήτηση και στον νομό μας για τον νέο σχεδιασμό στο επίπεδο της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Όπως τόνισε « Θα πρέπει να υπάρξει ευρύτατη διαβούλευση με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, σωστός προγραμματισμός, και καταμερισμός πόρων και αρμοδιοτήτων με τον «Καποδίστρια 2»
Ο Βουλευτής Κορινθίας ως μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στην Βουλή, όπου και αναμένεται να συζητηθεί τόσο η νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης όσο και ο νέος εκλογικός νόμος, διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι «το ζήτημα της ορθολογικής συγχώνευσης των Δήμων της Κορινθίας αποτελεί για τον ίδιο αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».
«Ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης της Κορινθίας θα πρέπει να αποτελείται από βιώσιμους, πληθυσμιακά ισόρροπους και οικονομικά ισχυρούς Δήμους» επεσήμανε ο κ. Μανωλάκης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Μανωλάκης στην ΤΕΔΚ..!"