Σκηνικό σύγκρουσης στη ΝΔ

2.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο εφιάλτης της μετωπικής - εσωκομματικής σύγκρουσης του '93 επιστρέφει στη ΝΔ και ο κίνδυνος η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει μέσα σε ένα κλίμα ακραίας πόλωσης και «όρους παρελθόντος» είναι ήδη ορατός.
Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε ο κ. Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος με την «εκρηκτική» τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή «άνοιξε» και πάλι «πληγές» που κανείς αυτή την ώρα δεν μπορεί να προβλέψει τις επιπτώσεις που θα έχουν στην πορεία προς την ανάδειξη του νέου ηγέτη της συντηρητικής παράταξης της χώρας.
Σκηνικό σύγκρουσης στη ΝΔ
Οπως ήταν φυσικό -και με δεδομένο το κλίμα έντασης που ούτως ή άλλως υπάρχει στο εσωκομματικό πεδίο- η ευθεία επίθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας κατά του κ. Αντ. Σαμαρά για τα γεγονότα του '93 προκαλεί ήδη αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να ενταθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, με την εμπλοκή περισσότερων βουλευτών και στελεχών της ΝΔ.
Θέση στο όλο θέμα πήρε και η κυρία Ντ. Μπακογιάννη, η οποία κάλυψε πλήρως τον κ. Μεϊμαράκη, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του χθες στα Γιάννενα εξαπέλυσε βολές κατά του πρώην υπουργού Αμυνας, τον οποίο και κατηγόρησε ότι «έχει χάσει την ψυχραιμία του».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σκηνικό σύγκρουσης στη ΝΔ"