ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Οι εκβιασμοί, οι απειλές και τα ταξίματα που γίνονται αυτές τις ώρες στην Νεμέα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Εμείς δεν θα μπούμε στο παιχνίδι αυτό γιατί δεν το επιτρέπει ο χαρακτήρας και η αξιοπρέπειά μας.
Άλλωστε αυτές είναι τακτικές του αδυνάτου, και οι πολίτες σκέπτονται αφού προεκλογικά λειτουργείτε με αυτές τις πρακτικές πόσο επικίνδυνοι θα είστε αν τυχόν πάρετε την Δημοτική Αρχή.
Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο, για το καλό μας.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ"
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Response to "Καταγγελία Φρούσιου για εκβιασμούς, απειλές και ταξίματα στην Νεμέα"

  1. Ανώνυμος Said,

    επιτελους επεσαν οι μασκες για το ποιος στελνει αυτες τις προβοκατσιες στο διογενη. κριμα ρε Φρουσιο γιατι με οποιο δασκαλο (Βαφειαδη) καθισεις τετοιες αθλιοτητες θα μαθεις

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 1:37 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Αγαπητέ δάσκαλε
    νομίζω ότι τα μονοπάτια που βαδίζεις ή σε οδηγούν,πιθανόν, άνθρωποι που έχεις δίπλα σου,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΛΑΧΟΥΣ (παλιότερα)ή ΜΑΓΚΟΥΡΟΦΌΡΟΥΣ οδηγούν σε αδιέξοδα ή χειρότερα στο γκρεμό.Νομίζω ότι δεν πρέπει να τους επιτρέπεις,αν μπορείς να τους ελέγξεις βέβαια,να σε σύρουν σε τέτοιες ενέργειες.Δεν είναι δυνατό να αγαπουν τον τόπο μας άνθρωποι που μιλούν για αποσύνθεση της κοινωνίας μας αποδίδοντας ευθύνη εμμέσως και σε εσένα που σαν εκπαιδευτικός είσαι συνδιαμορφωτής χαρακτήρων.
    Αυτοί μόνο το καλό της Νεμέας δε θέλουν και την επομένη των εκλογών μπορεί να την ξαναξεχάσουν,να φύγουν ή ακόμη και να "κάψουν" εσένα για δικούς τους λόγγους που όλοι υποψιαζόμαστε αν θυμηθούμε πριν λίγο καιρό τι έκαναν και τι έλεγαν.
    Αν υπάρχουν στοιχεία ας δημοσιοποιηθούν,αλλιώς ζητήστε συγνώμη και αφήστε να συνεχιστεί το καλό προεκλογικό κλίμα που υπάρχει.
    Προσέξτε γιατί η λάσπη πολλές φορές γυρίζει σε αυτόν που την πετά και τέτοιου είδους δημοσιεύματα μόνο λάσπη πετούν.
    Ένας Νεμεάτης.

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 6:41 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    kala tha kanei o kyrios frousios na mazepsei to tsiraki tou velentza pou tazei diorismous kai trwei xrima apo tous anypopsiastous nemeates.........dn tha mathoume ton froussio twra tous kseroume polla xronia......

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Θα ήθελα να μου δώσετε μια λογική εξήγηση γιατί δε δημοσιεύονται όλα τα σχόλια αν και δεν είναι υβριστικά.Μήπως γιτί δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς κάποιων φίλων σας.Αν δεν τα αναρτάτε σημαινει ότι δε σέβεστε αυτούς που σας διβάζουν?

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 3:20 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Ηθελα να ξερα ο κ. Ράπτης που ειναι να μας πει εμπεριστατομένα το τι συμβαίνει στον δήμο μας; και εγω ακουω για απειλές στο καφενειο αλλα ονοματα τιποτα. κ. Ραπτη περιμενουμε απο σενα ονοματα και διευθύνσεις..

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 5:08 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    oloi xeroume poios einai aytos kai tha tou ferthoume analoga stis ekloges

    Posted on 31 Οκτωβρίου 2010 στις 8:10 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    Κύριε Φρούσιο αυτές οι πρακτικές και οι δηλώσεις και τα ψέμματα χρησιμοποιούντο από πολιτικάντηδες της περασμένης τριακονταετίας. Είναι κρίμα να τα υιοθετείτε αυτά και μάλλον είστε αρκετά άπειρος για να καταλάβετε πόσο κακό σας κάνουν και πόσο αρνητικά επιδρούν στην εικόνα σας. Άντε σε λίγο να ξαναρχίσει και το τροπάρι με τους μαγκουροφόρους.
    Αποδείξτε μας ότι σας νοιάζει η Νεμέα και όχι μόνο η εκλογή σας.
    Μιλήστε με προγραμμα και αφήστε αυτές τις τακτικές. Με τη συκοφάντηση δεν πέτυχε κανείς τίποτα.
    Μη δηλητηριάζετε το κλίμα, στην ίδια πόλη θα ζήσουμε όλοι και μετά τις εκλογές.
    Ο Γκόρτζος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, ας μιλήσουμε σε μια πιο σύγχρονη γλώσσα.

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 9:26 π.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    Κριμα ρε παιδια γιατι μαλλον ειστε αλλου,δεν ειστε στη Νεμεα για να μη ξερετε τιποτα, δεν εχετε ακουσει κατι;Τυχαιο; Δεν νομιζω!!!!!!!!!

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 11:37 π.μ.

     
  9. Ανώνυμος Said,

    Φίλε Ανώνυμε 5, γιατί ψάχνεις τον κ. ΡΑΠΤΗ? Σου έλειψε? Άστον τον άνθρωπο στην κούρασή του! Κυκλοφορεί και ίωση γαστρεντερίτιδας στη Νεμέα, που να προλάβει τώρα, να αρθρογραφεί κιόλας. Next year!!!
    Όσο για το δελτίο τύπου του κ. Φρούσιου, φαίνεται από την πολλή συναναστροφή με Καλαντζίκους, αντέγραψε και μερικές από τις μεθόδους Καλαντζή. Τι να κάνει κι αυτός? Μήπως αυτός κάνει κουμάντο?
    Ένας είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ: ο κ. Βαφειάδης. Ναι, ναι, ο Πρόεδρος! Που πήρε το χρίσμα από τον Πανσόπουλο και το έδωσε στον Φρούσιο! Αμ, πώς!

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 3:24 μ.μ.