Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές και οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων ακόμα περιμένουν τα Προγράμματα των συνδυασμών των κ.κ. Α. Πνευματικού και Κ. Γιώτη. Αντί για ενημέρωση και ειλικρινή διάλογο οι νέοι κυρίως συνδημότες μας βομβαρδίζονται καθημερινά από τα Γραφεία Τύπου με γενικόλογες εξαγγελίες και ανέξοδες υποσχέσεις. Χωρίς στοιχειώδεις προγραμματικές θέσεις οι δύο προαναφερόμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι επισκέπτονται πόλεις και χωριά του Δήμου και την επομένη οι πολίτες διαβάζουν κατάπληκτοι διάφορες κατασκευασμένες επικοινωνιακές φανφάρες, του τύπου:
• «…και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι κάτοικοι του χωριού υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό με αγάπη και ενθουσιασμό. Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους, ότι ο Δήμαρχος ήταν γνώστης όλων των προβλημάτων της περιοχής και πρότεινε λύσεις άμεσες και ρεαλιστικές… και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο των έργων, στο Δήμαρχο των γεμάτων ταμείων, στο Δήμαρχο της έντιμης διαχείρισης».
• «Ο Κώστας Γιώτης επισκέφτηκε τις περιοχές … και παρουσίασε το πρόγραμμά του για την επόμενη τριετία. Άκουσε με προσοχή τα παράπονα των πολιτών και δεσμεύτηκε για την άμεση πραγμάτωση των αιτημάτων τους»
Η Κίνηση Πολιτών με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Κασίμη, σεβόμενη τη νοημοσύνη των πολιτών δεν παίρνει μέρος σε τέτοιου είδους επικοινωνιακές πολιτικές και δεν ζητάει από τους νέους συνδημότες να την εμπιστευτούν στα τυφλά (όπως άλλωστε δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο από τους πολίτες της Κορίνθου).
ΖΗΤΑΜΕ
Α. Από όλους τους πολίτες: να μας κρίνουν με βάση την πραγματική μας δράση των περασμένων ετών και το αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ που προτείνουμε, ως φυσική προέκταση και καρποφορία του έργου που έχουμε ήδη προσφέρει.
Β. Από τους κ.κ. Α. Πνευματικό και Κ. Γιώτη: να σταματήσουν την υποσχεσιολογία και να προσέλθουν, έστω και την ύστατη ώρα, σε άμεσο και ανοιχτό διάλογο Υποψηφίων Δημάρχων (τηλεοπτικό ή σε δημόσιο χώρο) για να συζητήσουμε ενώπιον του Κορινθιακού λαού τις προγραμματικές μας θέσεις.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Μια κίνηση Αγάπης για τον Τόπο μας
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Ο Χ. Κασίμης ζητά ανοικτό δημόσιο διάλογο με όλους τους υποψήφιους δημάρχους. Τέλος οι μονόλογοι""