Έχοντας μία μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας υπηρετήσει την Κορινθία και τον τόπο μας από διαφορετικές θέσεις, διεκδικώ σήμερα τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στο συνδυασμό Δυνατή Πελοπόννησος του Δημήτρη Δράκου ώστε να συνεισφέρω στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και την αναβάθμιση που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπερασπίστηκα πάντοτε με μαχητικότητα, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα το συμφέρον του πολίτη της Κορινθίας και με τις ίδιες αρχές θα πορευτώ και στο μέλλον.

Οι πολιτικές επιλογές των τελευταίων ετών έφεραν τη χώρα αντιμέτωπη με μια εφιαλτική κατάσταση η οποία οδηγεί οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι χωρίς να υπάρχει διέξοδος. Η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές.
Αν θέλουμε να αποτινάξουμε την οικονομική δουλεία από τον τόπο μας και για να υπάρξει προοπτική και ελπίδα στο μέλλον πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, με αίσθημα δικαιοσύνης προς όλους τους πολίτες.

Η Πελοπόννησος και η Κορινθία έχουν ανάγκη από συντονισμένο χειρισμό των προβλημάτων, υπεύθυνες λύσεις, ώριμες επιλογές και ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις που θα εργαστούν με πειθαρχία και ανιδιοτέλεια για την ανάπτυξη του τόπου.
Για αυτό διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για μια ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ για μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ που δεν θα στερείται, δεν θα υποβιβάζεται, δεν θα υποτιμάται.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
Δήμαρχος Νεμέας
Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Η περιφέρεια θέλει εμπειρία και γνώσεις"