Ο Σεφ προτείνει...

29.10.10 Αναρτήθηκε από Ο Σεφ

Με το... αριστερό έχει ξεκινήσει η πορεία μας στο ελληνικό κουπόνι του ΟΠΑΠ, αλλά η επιμονή είναι ο μόνος δρόμος για να επανακάμψουμε। Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί μας δίνει αρκετές επιλογές και η μελέτη μας τελικά θα αποδώσει। Πάρτε στιλό και χαρτί και πάμε...

ΣΑΒΒΑΤΟ

Δύο σημεία και δύο όβερ θα προτιμήσουμε το Σάββατο, ξεκινώντας από την αγαπημένη μας (όσο και αν μας έχει πληγώσει Β' Ιταλίας)। Ομάδα έδρας η Νοβάρα και πρωτοπόρος στην κατηγορία υποδέχεται την Αλμπινολέφε, με τον άσο να μας ικανοποιεί। Στα πολλά γκολ και το όβερ θα πάμε στην αναμέτρηση της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν, παρουσιάζοντας μάλιστα και κενά στις άμυνές τους। Το όβερ είναι η επιλογή μας και στο γερμανικό ντέρμπι της Σάλκε με τη Λεβερκούζεν, ενώ το παρολί μας θα κλείσει με τον άσο της Σριούσμπερι με την Μπαρνέτ για την Β' Αγγλίας।

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πιο πολλά γκολ περιμένουμε στα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει για την Κυριακή। Τα δύο ντέρμπι του Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης, Γκενκ-Άντερλεχτ, ενδείκνυνται για αυτό το σημείο, όπως επίσης και η Χοφενχάιμ με το Ανόβερο। Ο άσος της Δόξας στη Δράμα κόντρα στην χωρίς νίκη εκτός έδρας ομάδα του Εθνικού Αστέρα ολοκληρώνει ιδανικά την τετράδα μας।
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Σεφ προτείνει..."