Ο πανικός που έχει καταλάβει όχι μόνο το δήμαρχο της μειοψηφίας Γιώργο Γκιώνη, αλλά και το μόρφωμα της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» δεν έχει προηγούμενο.
Μέσα σε όλα τα ευτράπελα που έχει πει και έχει κάνει ο Γιώργος Γκιώνης στην παρούσα προεκλογική περίοδο, όπως καταγγέλλεται στο loutraki-press, έφθασε στο σημείο να μοιράζει ο ίδιος, προεκλογικά φυλλάδια στην είσοδο του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΛ με τη Θήβα.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Γκιώνης περίμενε κάτω από την κερκίδα να χαιρετήσει έναν έναν τους φιλάθλους. Όμως, είχε κάτσει σε λάθος σημείο, δηλαδή στην κερκίδα που καθόντουσαν κατά κύριο λόγο οι οπαδοί της Θήβας και μικρός αριθμός Λουτρακιωτών. Έτσι, οι χειραψίες που εισέπραξε ήταν πάρα πολύ λίγες, ενώ οι επισκέπτες στην πόλη, επειδή δεν τον γνώριζαν όπως ήταν φυσικό, αλλά προφανώς δεν τον θυμόντουσαν από το ρεζιλίκι του τόπου στον ΑΝΤ-1, απομακρύνονταν χωρίς να του δίνουν σημασία.
Οι Λουτρακιώτες φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Θώδειο Στάδιο, αποχωρούσαν από την άλλη θύρα του σταδίου, με αποτέλεσμα να… χάσουν τη χειραψία του Γιώργου Γκιώνη.
Όταν λοιπόν, ο Γιώργος Γκιώνης σ’ ένα Στάδιο μικρότατης χωρητικότητας φιλάθλων, δεν μπορεί να αντιληφθεί από ποια πόρτα αποχωρεί η μεγάλη μάζα των συμπολιτών του, πώς είναι δυνατόν να οδηγήσει τον τόπο με ασφάλεια κι επιτυχία στο μέλλον, μέσα από δύσκολες ατραπούς και μονοπάτια που βρίσκονται μπροστά μας;
Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κινηθεί με ευελιξία και να επιδείξει υψηλά αντανακλαστικά;
Πάντως ο Γιώργος Γκιώνης αποδείχθηκε και γκαντέμης, καθ’ ότι η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 1 - 0.
http://www.loutraki-press.blogspot.com
ΠΑΝΟΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ο πιο κακος δημαρχος που περασε ποτε

    ΚΥΡΟΣ ΜΗΔΕΝ

    Τραγικός ακομα και τις τελευταιες μερες της θητειας του

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 11:47 π.μ.