Συνδημότισσες και συνδημότες
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλ. Πνευματικό στον Δήμο Κορίνθου.
Ανήκω στην γενιά του Πολυτεχνείου που αγωνίστηκε για καλύτερες μέρες. Δεν είμαι από τους ανθρώπους – αγωνιστές που τον ενδιαφέρουν η διαχείριση της πολιτικής αλλά μ’ αρέσει η διαχείριση κοινωνίας με οράματα για το μέλλον και το δικαίωμα στην εργασία, το περιβάλλον στην ανθρώπινη ζωή σε συνδυασμό με την καλαισθησία,την πρόοδο και την απόδειξη της ανθρώπινης υπαρξιακής οντότητας.
Πιστεύω και αγωνίζομαι ακόμα οι νέοι να μην είναι απαθείς στα πολιτικο - κοινωνικά δρώμενα, να αναπτύσσουν σύγχρονο πολιτικό λόγο μέσα από την δική τους γλώσσα επικοινωνίας και θα αγωνιστώ μέσα από δικό τους χώρο να μην απέχουν από τα κοινά και να αδιαφορούν διαφωνώντας με τον εκάστοτε τρόπο άσκησης πολιτικής και διαχείρισης κοινωνίας.
Γιατί πιστεύω ότι η αδιαφορία είναι σιωπηρή συναίνεση στην διαφθορά και την υποκρισία και έχει παρατηρηθεί ότι εκφράζεται με αποχή και απάθεια για τα πολιτικο - κοινωνικά δρώμενα λες και τους νέους δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου τους.
Αγαπητή φίλη και αγαπητέ φίλε εσύ που το σκέπτεσαι αυτό, εσύ που το διατυπώνεις, το ξέρεις καλά ότι όταν εσύ κοιμάσαι κάποιος άλλος γράφει ιστορία και αυτή η ιστορία είναι κόντρα στα συμφέροντα σου.
Αγαπητέ φίλε, κάθε ψήφος που απέχει είναι μια γνώμη που δεν κατατίθεται , είναι μια άποψη που δεν διατυπώνεται , είναι μια θέση που δεν εκφράζεται.

Γι’ αυτό

Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα
Μπορούμε να οραματιστούμε μαζί
Μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί
Μπορούμε να ταξιδέψουμε μαζί
Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο,
ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καλύτερη πόλη μια καλύτερη ζωή.
Ζητώ την ψήφο σου και τον αγώνα σου.

Γιάννης Γκερζελης
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η αδιαφορία είναι σιωπηρή συναίνεση στην διαφθορά"