Το βράδυ του Σαββάτου συνέβησαν δύο συγκεντρώσεις που αφορούσαν τη νεολαία του Ξυλοκάστρου.

Ο Δημήτρης Σκούρας είχε διοργανώσει ένα πάρτυ σε πολύ γνωστό club του Ξυλοκάστρου.
Ο κ. Κλαδούχος, προφανώς μόλις άκουσε ότι ο αντίπαλός του απηύθυνε πρόσκληση στη νεολαία, έσπευσε να πράξει το ίδιο (για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα) σε γνωστή καφετέρια της παραλίας του Ξυλοκάστρου.

Το αποτέλεσμα;

Στο πάρτυ του κ. Σκούρα έγινε κυριολεκτικά χαμός. Η κοσμοσυρροή των νέων της περιοχής ήταν άνευ προηγουμένου (και δεν υπερβάλλουμε). Το κλίμα ήταν υπέροχο, η ζωντανή μουσική ενθουσίασε τον κόσμο και η συμμετοχή των νέων έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΡΑ.

Από την άλλη πλευρά, η συγκέντρωση Κλαδούχου συγκέντρωσε περί τα 20-25 άτομα γεγονός που αποδεικνύει ότι η νεολαία γυρίζει την πλάτη της στην κακοδιαχείριση και την αδιαφορία που επέδειξε ο τελευταίος κατά τη διάρκεια της 8ετούς θητείας του.
You can leave a response, or trackback from your own site.

36 Response to "Το χρίσμα της νεολαίας του Ξυλοκάστρου δόθηκε ξεκάθαρα στον Σκούρα"

  1. Ανώνυμος Said,

    ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.Ο Κ.ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΠΟΤΟ?

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:18 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    χμχμχμχμχμχμ ρε σεις...αν δεν κανω λαθος στην προσκληση προς τους νεους ελεγε και για νεους της ευρωστινης και του ξυλοκαστρου?? μπα και τα εχασα ή εσεις δεν το ειδατε? αυτο το λεω γιατι φιλε ανωνυμε...το σχολιο σου ειναικατι σαν παραπληροφορηση..(λεω εγω τωρα)αααα δεν ηταν 15χρονα μεσα εκει..χαχχαχα αααρεεεεεε οτι να ναι λετε..χαχαχαχαχα

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 1:42 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    ρε σεις η μοναδικη συγκεντρωση που εκανε ο σκουρας και αφορουσε τους νεους εγινε στο ξυλοκαστρο! δεν εκανε ποτέ ανακοινωση ξεχωριστη στην ευρωστινη ...ανωνυμε αν ξερεις πότε εγινε και ωρα και σημειο και πότε εγινε συγκεντρωση ...πεστο μας και μας να ξερουμε...σιγουρα ομως καιυπευθυνα όχι θεωρητικα..οκ?

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 1:45 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΑΙΔΗΨΟΣ......ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 3:02 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    το μοναδικο χρισμα που γνωριζουμε ειναι απο τη νεα δημοκρατια που επισημα το εδωσε και τον στηριξε σαν επιχειρηματια..τωρα γιατι καποιοι το αρνουνται δε καταλαβαινουμε...εχουν χασει την ισορροπια τους μαλλον..!εχει αλλαξει αρδην το συστημα της αυτοδιοικησης.καταλαβετε το γιατι δεν εμειναν πολλες μερες.τωρα σχετικα με τη νεολαια θα το δουμε...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 3:32 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;
    Ο Κ. ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ;)

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 5:33 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 2.ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.Ο Κ.ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 8%!! Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!
    Σ Α Ρ Ω Μ Α!!!!

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 6:33 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    Δεν με ενοχλει το χρισμα.Τον κ. σκουρα ενοχλει γιατι δεν το αναγνωριζει.(ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ??)Ο Κλαδουχος δεν υπηρξε ποτε διορισμενος,ουτε ειχε σοφερατζες να τον πηγαινοφερνουν.Γνωριζεις ποιος πληρωνε αυτα τα χρηματα?ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!Για τη συνταξη που παιρνει νομιμα (ως πρωιν δημαρχος)λεει οτι ειναι μεγαλη και ντρεπεται!Αν ντρεποταν δε θα την επερνε!-Αν αυτο σου λεει κατι..-

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 7:05 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος Said,

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ??????
    1ΟΝ:ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
    2ΟΝ:ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ
    3ΟΝ:Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ??
    4ΟΝ:ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΝΑΙ ΤΟ BEACH SOCCER-VOLLEY,ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ?????
    ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΜΗΣΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΑΠΕΣ...

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 7:42 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος Said,

    Αυτό που βλέπω πάντως εγώ, είναι οτι οι φανατισμένοι οπαδοί της παράταξης του κ. Κλαδούχου, μη έχοντας επιχειρήματα, επιμένουν να ασχολούνται με το τι έκανε ο κ. Σκούτρας την εποχή που δεν ήταν δήμαρχος. Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθουν και λίγο με το τι έκανε(ή τι δεν έκανε) ο κ. Κλαδούχος όσο ήταν?? Ένα απλό παραδειγμα να αναφέρω: ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΦΡΑΤΖΗ!!!! Αυτά που γραφεις πάλι κάτι μου θυμήζουν...copy paste απο το άρθρο του κ. Μενούνου στη σελίδα της Κινησης Πολιτων το έκανες????

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 8:34 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος Said,

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΦΑΠΕΣ!' ....ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Η' ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ,,,ΔΙΟΛΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ.

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 9:11 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος Said,

    Ανωνυμε....πες μου σε παρακαλω,ο γιατρος που ειναι στο συνδυασμο της νεας δημοκρατιας η αλλιως δημοτικη αναγεννηση,εχει ασχοληθει με τις αποθηκες Φραντζη????ξερει που γινονται τα συμβουλια?????ελεος παιδια....γελαμε πολυ...κ αυτος θα παρει κ πολλους σταυρους για να δειτε που εσεις εχετε κριτηρια κ γνωμονα τις ικανοτητες των υποψηφιων...α ρε γλεντια...

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 μ.μ.

     
  13. Ανώνυμος Said,

    @5.33 φιλε ανωνυμε μαλλον δεν ασχολεισαι και πολυ για οταν εχεισ παρει το χρισμα απο την Ν.Δ δεν λες οτι εχεισ υπερκομματικο συνδιασμο..κανω λαθος?
    @ 7.42 οταν ο ιδιος ο αρχηγος του συνδιασμου ειναι προκλητικος πως να μην κανει και τα τσιρακια του..?αντε και την αλλη φορα η εξεδρα να φτανει ως την πλατεια..
    @8.34 δυστυχως δεν καταλαβαινεις οτι η δυναμη ενος εν δυναμει δημαρχου ειναι το εργο που εχει κανει..Ενω ενος υποψηφιου οπως ο κ. Σκουρας ειναι κυριως η λασπη και το τι εχει κανει λαθος ο δημαρχος, εφοσον δεν εχει να επιδειξει και κατι αλλο..και αν ειχεσ διαβασει εστω μια φορα τα οσα εχουν γινει αυτα τα χρονια θα ξεκολαγεσ απο την γνωστη καραμελα των αποθηκων φρατζη και του μαρε..ρωτησε και μαθε τι οντως παιζει με αυτα πριν γραψεις..(παρεμπιπτοντως παραλια,υδρευση,πεζοδρομια,καπη κ.δ.α.π.,βρεφονηπιακος οχι ε? βιτρινα??)

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 12:21 π.μ.

     
  14. Ανώνυμος Said,

    ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
    1) Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ
    2) ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ ΣΟΦΕΡΑΤΖΕΣ;; (ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...)
    3)Ο ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;;;;

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 1:00 π.μ.

     
  15. Ανώνυμος Said,

    Η απερχόμενη αρχή δεν έχει αυτοδοιικητικό λόγο. Γιάυτό περιορίζονται σε επιχειρήματα για το χρίσμα και άλλα άσχετα και δεν απαντάνε για τη μαύρη εργασία που αποδεδειγμένα υπάρχει στο Δήμο μας.
    όσο για το έργο που άφησε ο κ.Σκούρας, το οποίο είναι ασυναγώνιστο-ούτε που γίνεται σύγκριση τώρα που έχουμε κι από τους δύο έργο, να πω μόνο ότι οι προεκλογικές συγκεντρώσει του κ.Κλαδούχου σε αυτά γίνονται (βλ. θέατρο Αγγ.Σικελιανός και Β.Γεωργιάδης)
    Ας μην χάσουμε άλλες ευκαιρίες στο Δήμο μας!!!!

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 8:22 π.μ.

     
  16. Ανώνυμος Said,

    ΣΟΦΕΡΑΤΖΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΑΣ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ΣΟΦΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ??ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΑ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 9:35 π.μ.

     
  17. Ανώνυμος Said,

    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΛΑΔΟΥΧΙΚΟΙ! (τρομοκρατημενα ποντικάκια!)ΑΦΗΣΤΕ ΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ (!) ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)....ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 11:43 π.μ.

     
  18. Ανώνυμος Said,

    βλεπω ο κ.σκουρας εχει μπορεσει κ εχει φανατισει τους 'νεους' του...οπως φανατισε καποτε τον εκπροσωπο των νεων κ εβαλε για προεδρος.ναι το μαντζικο λεω που γραφει κ πιο πανω....αραγε δεν ντρεπεται να μιλαει αυτος?απο ποτε ειναι νεος στο ξυλοκαστρο αραγε μιας κ δεν μενει ο ιδιος εδω κ λειπει σε αγγλιες κτλ...απο ποτε καποιος κανει κριτικη στον εκαστοτε δημαρχο ως'προεδρος τοσυν' εχει μιλησει με καποιους?ξεφυγα αλλα ηθελα να πω οτι αυτους τους νεους δεν τους θελει το ξυλοκαστρο....κυριε ματζικο!!!!χθες εγινε κ συγκεντρωση στην αθηνα του σκουρα εμαθα.μαλλον οι αθηναιοι ειναι περισσοτεροι απο τους ξυλοκαστριτες...καλο σκ εσεις που γεμισατε αυτες τις μεγαλες συγκεντρωσεις 'πρωην' δημαρχων...

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 12:27 μ.μ.

     
  19. Ανώνυμος Said,

    τι σας εχει πιασει ολους τους νεοδημοκρατες σκουρικους???για πειτε μας....παιδια δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα τη κυριακη θα χουμε παρτακι!!!!ποναει η αληθεια πολυ μερικους...ειστε μια παραταξη της νεας δημοκρατιας,ειστε ψευτες!παιδια του κ.Τακη εχουμε εκλογες,οχι eurovision...εσεις δε ξερετε που πατατε....

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 12:31 μ.μ.

     
  20. Ανώνυμος Said,

    @11:15 αγαπητέ ανώνυμε ας μην μιλήσουμε για γιατρούς σε συνδιασμούς ή γιατρούς, συζηγούς ανθρώπων σε συνδιασμούς γιατι πίστεψέ με δεν σε συμφέρει. Πάντως είναι ενδιαφέρων να μιλάτε για λασπολογία όταν είναι το μόνο που κάνετε. Τα επιχειρήματά σας αφορούν προσωπικές κατηγορίες στα άτομα του συνδιασμού και τίποτα άλλο!!

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 12:46 μ.μ.

     
  21. Ανώνυμος Said,

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΕΜ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΑΝΤΩΝΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ....

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 2:56 μ.μ.

     
  22. Ανώνυμος Said,

    παρα πολλοι ανθρωποι που βρισκονται στο χωρο που κινειται ο κ.σκουρας δεν ειναι μαζι του...και αυτο ειναι οφθαλμοφανες..αλλα τι να πειτε γιαυτο....εχετε ξαμωλισει τα σκυλια και γραφουν γραφουν γραφουν,αστεια πραγματα..θα ρθει ο εισαγγελεας,θα παει φυλακη ο ενας η ο αλλος!!καιρο τωρα λειτουργειτε με τον ιδιο τροπο..να σου τα πρωτοσελιδα που 'κοβουν' την ανασα,μια δαγκωνει η σφηκα,μια σεισμο με πολλα ριχτερ...ο σεισμος θα γινει στν ομιλια του ξυλοκαστρου της κινισης πολιτων!!!την ωρα που εσεις για να εχετε κοσμο,ειμαι σιγουρος οτι θα φερετε απο ολο το πλανητη οτι να ναι, για να δειξετε κατι..πρακτικες νεοδημοκρατικες καθαρα..ολο λεει και ο επιχειριματιας...βαβουρα για το τιποτα..εχετε φανατιστει ολοι αλλα που να ξερατε τι θα δειξει η καλπη..κοιτατε μη παρει το χρισμα η νδ πισω και τρεχετε να το παρετε απο το καρατζαφερη...ακου δημοτικη αναγεννηση...ΘΡΑΣΟΣ..ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ....

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 3:29 μ.μ.

     
  23. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ Said,

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ,

    ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΥΘΙΡΟΛΟΓΕΙ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 3:50 μ.μ.

     
  24. Ανώνυμος Said,

    Αλήθεια απο πότε οι σπουδές του κυρίου Ματζίκου στο εξωτερικό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται??? Αν δεν θέλει ο κύριος Κλαδούχος να λογοδοτήσει στον πρόεδρο του τοσυν, ας λογοδοτήσει σε μας τους απλούς δημότες. Είναι υποχρεομένη η εκάστοτε δημότική αρχη να απαντάει στην προβληματισμούς του κόσμου. και τέλος όλη αυτή η εμπάθεια με το ¨χρίσμα¨ και τους ¨νεοδημοκράτες σκουρικούς¨ το μόνο που αποδεικνύει είναι οτι είστε το άλλο άκρο αυτού που κατηγορειτε...πασοκατζίδες κλαδουχικοί!

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 3:54 μ.μ.

     
  25. digenis Said,

    @3.54 ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) Δ Ε Ν ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ..ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟς Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗς ΗΛΙΚΙΑς..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2010 στις 7:41 μ.μ.

     
  26. Ανώνυμος Said,

    Αποκατάσταση της αλήθειας:

    1. Χρίσμα: Ο Σκούρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την προκριμματική εκλογή του Μαΐου. Η στήριξη της ΝΔ ήρθε μήνες μετά. Η ανακοίνωση του Δημήτρη Σκούρα σχετικά με το θέμα είναι σαφής. Δεν τη ζήτησε, δεν αρνήθηκε τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει, δεν δέχεται να παίξει στα μπλε ταμπλό τη βραδιά των εκλογών. Επίσης, με επιστολή του (όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό debate) ζήτησε από τη ΝΔ να αποσύρει τη στήριξή της (και όχι το χρίσμα όπως λανθασμένα αναφέρουν κάποιοι) από τις 7 Αυγούστου. Έκτοτε, ο Σκούρας δεν περιλαμβάνετε στη λίστα των υποψηφίων που στηρίζει η ΝΔ.

    2. Λέτε ότι έχει φανατίσει τους νέους... Αυτό αποδεικνύει ότι:
    α. Δεν είστε νέοι γιατί αν ήσασταν θα γνωρίζατε πως η σημερινή νεολαία το τελευταίο που κάνει είναι να φανατίζετε με τα κοινά. Δεν καταλαβαίνετε τους νέους και απλά ρίχνετε λάσπη ακολουθώντας την παγιωμένη μικροπολιτική σας τακτική.
    β. Πώς τους φανατίζει όταν τους λέει ψηφίστε αυτόν που εσείς κρίνεται αξιότερο, ακόμα κι αν είναι ο Κλαδούχος. Μην ψηφίζετε κομματικά ή με βάση τις κουμπαριές και τις συγγένειες. Ο ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ?
    γ. Στην εκδήλωση της flight δεν ακούστηκε ούτε μία γιούχα, ούτε ένα "ου", ούτε ένα σύνθημα... Απλώς έπεσε πολύ χειροκρότημα και οι νέοι πέρασαν καλά. Πάρτυ ήταν... Ο Σκούρας 15 λεπτά μίλησε και ευχαρίστησε τους νέους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για συμμετοχή.
    δ. ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΣΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ... ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ?
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΖΙΚΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 11:35 π.μ.

     
  27. Ανώνυμος Said,

    εσυ ο τελευταιος που εγραψες κοτζαμ σχολιο.Που νομιζεις οτι μιλας?σε αλλο πλανητη εισαι?αρνηθηκε τη στηριξη αλλα οχι το χρισμα και μπουρου μπουρου...τι ναι αυτα??νεο δημοκρατης ειναι φανατικος και οχι ανεξαρτητος..αμα σαρεσει..και τωρα θα μας κανετε μαθηματα περι μη φανατισμου των νεων??εσεις????τολματε???πολλα πηρατε χαμπαρι..το βασικο οχι ομως..παει τις εκλογες τις χασατε..τι κανετε τωρα???αυτο ειναι το θεμα...σας ευχομαι να στε αγαπημενοι και να πατατε σε κανενα συμβουλιο...οπως και ο γιατρος που εχετε...δεν εχει πατησει σε συμβουλιο και τον ψηφιζετε...αυτοι ειστε ομως...ΕΠΙΣΗΣ το κραζεται δεν το ξερω..το κραζετε το ξερω,γιαυτο σας κραζουμε...ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ...αυτο εχω να σας πω και γω..!σε κατασταση ηρεμιας εχετε 200 παλμους τωρα που ηρθαν οι εκλογες..ε ρε γλεντια...ε ρε γλεντια

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 4:54 μ.μ.

     
  28. Ανώνυμος Said,

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ & ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ...

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 6:27 μ.μ.

     
  29. Ανώνυμος Said,

    άφηστε αυτην την μικρόψυχη λογική του ποιός ζει στο Ξυλόκαστρο και ας μην μετρήσουμε το πόσο Ξυλοκαστρίτης ειναι ο καθενας γιατι καποιοι από τους ανωνύμους έβλεπαν Ξυλόκαστρο μικροί με το κυάλι.
    Και μια μικρή σημείωση: ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 7:53 μ.μ.

     
  30. Ανώνυμος Said,

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (8%)ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.ΟΣΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΞΥΔΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2010 στις 10:05 μ.μ.

     
  31. Ανώνυμος Said,

    άφησε τις δηλώσεις και συγκεντρώσου!
    όποιος και να κερδίσει ο τόπος θέλει δουλειά, το έχεις καταλάβει αυτό ή εισαι απο εκείνους που θέλει να πανηγυρίσει το βράδυ των εκλογών για να βγάλει το κόμπλεξ του;;

    Posted on 4 Νοεμβρίου 2010 στις 9:43 π.μ.

     
  32. Ανώνυμος Said,

    ΕΧΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΟΦΕΡ ΚΑΙ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????

    Posted on 5 Νοεμβρίου 2010 στις 4:01 π.μ.

     
  33. Ανώνυμος Said,

    μακάρι! να είναι έτσι για σένα αγόρι μου γιατί αλλιώς βλέπω να μην έχεις στον ήλιο μοίρα. Πάει ο μισθουλάκος σου, παπαγαλάκι. Μόνο για χρίσματα ξέρεις να λες, αυτήν την κασσετούλα σου παίζουνε.

    Posted on 5 Νοεμβρίου 2010 στις 9:46 π.μ.

     
  34. Ανώνυμος Said,

    Ανωνυμεεεε θα μου κανεις μια χαρη??? Σε παρακαλω τη Δευτερα το πρωι να ερθεισ να απαντησεις εδω που θα οφειλετε η μεγαλη η τεραστια ηττα που θα φερει ο κ.Κλαδουχος τωρα καλα τα λες αλλα να δω τι μαγκας θα εισαι τη Δευτερα(ετσι κανουν οι αντρες) Αλλα ειμαι σιγουρος σιγουροτατος θα εχεις εξαφανιστει τη Δευτερα γιατι δεν θα εχεισ τι να πεις.....μαυρο φιδι που σασ εφαγε "Κλαδουχικοι"

    Posted on 5 Νοεμβρίου 2010 στις 2:59 μ.μ.

     
  35. Ανώνυμος Said,

    ΛΟΙΠΟΝ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ 'ΚΛΑΔΟΥΧΙΚΟΙ' ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ...ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΥΑΡΟ...ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ Κ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΣΚΟΥΡΑ ΦΥΓΑΝΕ ΗΔΗ ΓΙΑ ΟΡΩΠΟ!ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΔΕ ΒΓΕΙ Ο κ.ΣΚΟΥΡΑΣ..ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ?

    Posted on 5 Νοεμβρίου 2010 στις 6:10 μ.μ.

     
  36. Ανώνυμος Said,

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ ΕΞΑΚΟΥΛΗΘΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΥΤΕ Η ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    Posted on 8 Νοεμβρίου 2010 στις 6:11 μ.μ.