Θα τον σώσει άραγε η άσφαλτος;

1.11.10 Αναρτήθηκε από diogenis

Στα πολιτικά στέκια του Λουτρακίου κυκλοφορεί εδώ και καιρό πολύ έντονα η άποψη ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταρρεύσει τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και ο συνδυασμός του δημάρχου κ. Γκιώνη και να έρθει τρίτος.
Κάτι τέτοιο βεβαίως είναι εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένο ότι είναι εν ενεργεία δήμαρχος και έχει στα χέρια του τον μηχανισμό του Δήμου και με το επίσης δεδομένο ότι πολλοί από τους ετεροδημότες αδιαφορούν πλήρως για το καλό του τόπου και ψηφίζουν μόνο για να ικανοποιηθεί κάποιο ασήμαντο μικρορουσφέτι.
Αρκούν 100 μέτρα ασφαλτόστρωσης ενός δρόμου για να ψηφίσει μια οικογένεια, ακόμα και μια γειτονιά.
Αυτές τις μέρες σε όλες τις περιοχές του Δήμου συγκρούονται μεταξύ τους φορτηγά με άσφαλτο σε μια απέλπιδα προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ισορροπήσει τεράστιες απώλειές της με την υφαρπαγή ψήφων, ρίχνοντας άσφαλτο σε ερημικούς ή απομακρυσμένους δρόμους.
Η αλήθεια είναι ότι η άσφαλτος χρειάζεται σε όλους τους δρόμους.
Η Δημοτική Αρχή όμως του κ. Γκιώνη έχει αναγάγει την ασφαλτόστρωση δρόμων σε σανίδα σωτηρίας της, προκειμένου να κρατήσει την δεύτερη θέση την Κυριακή στις 7 Νοέμβρη.
Το ζητούμενο είναι αν η άσφαλτος θα σώσει αυτή τη φορά τον κ. Γκιώνη.
Πάντως το θέαμα με τα φορτηγά να τρέχουν πανικόβλητα και να αδειάζουν σε όλο τον δήμο ασφαλτο έχει προκαλέσει θυμηδιά στους δημότες που αντιλαμβάνονται τον πανικό της δημοτικής αρχής..!
Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση...μαύρη πίσα...που σκεπάζει την απραξία των 4 χρόνων της απερχόμενης δημοτικής αρχής..
Για να δούμε αν θα τον σώσει τελικά η άσφαλτος..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Θα τον σώσει άραγε η άσφαλτος;"

  1. Ανώνυμος Said,

    δεν τον σωνει τιποτα

    ετσι οπως τα κανε και τα λεφτα που κατασπαταλησε

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 2:26 μ.μ.