Ματαιώθηκε πριν από λίγη ώρα το ντιμπέιτ μεταξύ Δράκου - Τατούλη που είχε προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Ν.Δ. κατηγορεί τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλησε να υπάρξει τηλε-μαχία επειδή «δεν ξέρει την Αυτοδιοίκηση, ούτε και έχει πρόταση και πρόγραμμα για την Πελοπόννησο».

Ο Δ. Δράκος κατηγορεί τον Π. Τατούλη με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέροντας ότι ο αντίπαλος του «βλέπει την Περιφέρεια ως μία στάση τράνζιτ, στο ταξίδι της πολιτικής του ματαιοδοξίας, με στόχο να ξαναβρεθεί στα v.i.p. σαλόνια της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Περιφέρει σαν μπαλωμένο λάβαρο τον ισχυρισμό του περί της δήθεν ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, ενώ είναι «ο σερβιτόρος» -όπως τον αποκάλεσε δημόσια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- της κυβέρνησης του μνημονίου και του ΔΝΤ».


Πηγή : parapolitika.gr



You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Δράκος : "Για στάση τράνζιτ πάει ο Τατούλης" !"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ερώτημα στον αντιμνμονιακό Δράκο. Η εφαρμογή του περιφεριακού Καλλικράτη που επιδιώκει να κερδίσει απέναντι στον "μνημονιακό Τατούλη, εξυπηρετεί κατά γράμμα το μνημόνιο η όχι? Αν ναί, τι θα κάνει σαν αντιμνημονιακός που δηλώνει, δεν θα εφαρμόσει τις προσταγές? ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Νεοδημοκράτης

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 1:52 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    για τον αντιμνημονιακο δρακο μπορουμε να εχουμε μια ελπιδα η μια αμφιβολια φιλε "νεοδημοκρατη"
    για τον μνημονιακο τατουλη ομως εχουμε βεβαιοτητα πως θα πει
    YES MEN
    ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2010 στις 2:42 μ.μ.