Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση του Νίκου Μπουλουγουρά χθές το βράδυ στη Νεμέα όπου έγινε η Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής.
Ο εκλεγμένος με το Κ.Κ.Ε δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπουλουγουράς όταν του έδωσαν το λόγο και αφού πρώτα ορκίστηκε με πολιτικό όρκο ήταν παρά πολύ καυστικός και κυριολεκτικά κατέθεσε μανιφέστο το οποίο δημιούργησε μεγάλη αίσθηση και αναταραχή..!
Ο ίδιος κ. Μπουλουγουράς με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τοποθετήθηκε για τον συγκεκριμένο τρόπο.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ:
«Εδωσα πολιτικό όρκο αν και δεν είμαι άθεος αλλά δεν είμαι και θρησκόληπτος διότι ο σεβασμιότατος Διονύσιος είπε να υπακούμε τους νόμους του κράτους. Λοιπόν εκεί ήταν η διαφωνία μου. Εμείς η λαϊκή συσπείρωση αγωνιζόμαστε για το δίκιο του λαού και δεσμευόμαστε για να παλέψουμε γι αυτό. Αυτό που είπε ο Δεσπότης Διονύσιος είναι η φιέστα της παράδοσης και παραλαβής του δήμου.( θα φανεί ο γυμνός βασιλιάς σύντομα)τον λαό τον περιμένουνε και άλλα μνημόνια χειρότερα από αυτά που είδη υπάρχουν. Οι δήμοι και οι Περιφέρειες είναι μηχανισμοί του κράτους και της κεντρικής εξουσίας, τα χωριά με τον Καποδίστρια άδειασαν με τον Καλλικράτη θα ερημώσουν φόροι θα μπουν .Ο λαός τότε να μην αντισταθεί;
Δεν θέλουν πια οι πολίτες να πληρώνουν άλλο γι αυτό πρέπει να οργανωθούν και να αντισταθούν. Εμείς θα κάνουμε πόλεμο στις πολυεθνικές γιατί υπάρχει πόλεμος από αυτές και τα άλλα κόμματα γιατί με τις υπογραφές τους μας έφεραν ως εδώ σε αυτή την κατάσταση. Κλείνοντας ο Μπουλουγουράς μας έδωσε τις ευχές του για καλή Πρωτοχρονιά.»


Πως σχολίασε ο Γιάννης Βαφειάδης:
Για το ίδιο θέμα ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ..ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ μας δήλωσε:
« Η στάση του Μπουλουγουρά μπορώ να πω ότι είναι η γνωστή στάση που τηρούν και ακολουθούν στο Κ.Κ.Ε
Μόλις τους δοθεί η ευκαιρία τα στελέχη του Κ.Κ.Ε φροντίζουν να περάσουν την επίσημη γραμμή του κόμματος και τα μηνύματα αντίδρασης προς την πολιτική οι οποία ακολουθείται εδώ και δύο δεκαετίες από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Ο Νίκος Μπουλουγουράς είναι καλό παιδί αλλά είναι αναγκασμένος να εκφράζει την κομματική θέση και με αυτόν τον τρόπο..Διαφωνούμε μεν αλλά η Δημοκρατια επιβάλει να συνυπάρχουμε με διαφορετικές απόψεις.Μην ρωτάμε εμένα πως μου φάνηκε αλλά τον κόσμο τον οποίο πάση θυσία θέλει να εκφράσει ο δημοτικός σύμβουλος.. .»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ: "Αντέδρασα στα όσα ζήτησε ο Δεσπότης και έδειξα ανυπακοή""