Χθές το βράδυ έγινε δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι.
Οπως ήταν αναμενόμενο έγινε και κουβέντα για τα εγκαίνια..

Ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης όταν στριμώχθηκε είπε ότι ο νυν δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης είχε συμφωνήσει για τα εγκαίνια.
Κάτι που δεν αρνήθηκε ο κ.Λογοθέτης..


Οπως έχουμε γράψει αμέσως μετά την τελετή ορκομωσίας ο νέος δήμαρχος πρέπει να αρθρώσει λόγο αποφασιστικό απέναντι στον κ. Γκιώνη γιατί κινδυνεύει να χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις εντυπώσεις.

Και αν συνεχίσει να ακολουθεί τον κ. Γκιώνη σε κινήσεις που δεν έχουν πολιτική συνοχή σύντομα θα βρεθεί να απολογείται γιατί δεν...υλοποιεί το "μεγαλόπνοο"...όραμα του κ. Γκιώνη.

Αν ο κ. Λογοθέτης δεν βάλει ο ίδιος την διαχωριστική γραμμή τότε σύντομα θα βρεθεί προ διλλημάτων..
Χωρίς να έχουμε καμία μα καμία διάθεση να καθοδηγήσουμε την πολιτική του απλά διαπιστώνουμε και σημειώνουμε οτι με τις κινήσεις αυτές που κάνει ο κ. Γκιώνης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μία περίοδο που τα πάντα θα έπρεπε να έχουν καλυφθεί απο την προσμονή της δημαρχείας Λογοθέτη..!!

Στο Κιάτο ας πούμε όλα είναι ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ...Τα πάντα όλα..δεν κουνιέται φύλλο..!
Η πρώτη περίοδος σε έναν νέο δήμαρχο είναι η πλέον κρίσιμη..!

ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Η συμφωνία για τα εγκαίνια του νέου δημάρχου κ. Λογοθέτη ακόμα και αν δεν είναι έτσι (και δεν είναι έτσι) αφήνει να φανεί ότι:

-Δίνει συγχωροχάρτι στην δημοτική αρχή Γκιώνη για τις απίστευτες υπερβάσεις στο κόστος του υδροθεραπευτηρίου, του κολυμβητηρίου και του κέντρου εξυπηρέτησης του πολίτη...

-Ακυρώνει στην πράξη την σωστή σκέψη του κ. Λογοθέτη να ξεσκονίσει την ΔΑΕΤ που βρίσκεται πίσω απο τα έργα αυτά...ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ..!

-Κάνει τον τέως δήμαρχο απο αποδιοπομπαίο...ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ στα δημοτικά πράγματα.

Ο Κώστας Λογοθέτης είναι ένας ευγενής επιστήμονας και άνθρωπος.
Αλλά στην πολιτική αυτό δεν είναι προτέρημα. Μπορεί να βοηθά στο να εκλεγείς αλλά δεν βοηθά στο να διοικήσεις...
Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει πλέον να βάλει χωρίς συναισθηματισμούς το μαχαίρι στο κόκκαλο..
Κάθε άλλη πολιτική θα είναι κακή εξέλιξη..!

Υ.Γ.1: Ο κ. Γκιώνης όσο και αν έχουν γίνει ανέκδοτο τα καθημερινά εγκαίνια απο την πλευρά του καλά κάνει. Εχει την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων και αφαίρεσε απο την νέα δημοτική αρχή την λάμψη αλλά και την χαρά της προσμονής..!

Υ.Γ.2: Σε μία περίοδο που οι πάντες θέλουν να γίνουν "συμβουλάτορες" του κ. Λογοθέτη εμείς θα μείνουμε παρατηρητές. Πιστεύουμε στην ποιοτητά του σαν άνθρωπος αλλά θα τον κρίνουμε ως δήμαρχο-πολιτικό που ανέλαβε την ευθύνη να βγάλει τον τόπο απο το τέλμα,την δημαγωγία και την συναλλαγή..

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΟΡΑΚΕΣ ΠΑΡΑ ΚΟΛΑΚΕΣ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΝΕΚΡΟ, ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟ

"Διογένης ο Κυνικός"
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σε λίγο κ. Λογοθέτη θα σου ζητήσει και τα...ρέστα..!"