Με συνθήματα όπως «Γιωργάκη φύγε απ’ τη βουλή, άσε το ποδήλατο και πάρε ένα ταξί» οι οδηγοί ταξί της Εύβοιας, προπηλάκισαν τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ... (δείτε το βίντεο)

που παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Από νωρίς το πρωί, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έκλεισαν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου που γίνεται η Συνδιάσκεψη και ζητούσαν για ακόμη μία φορά να εισακουστούν τα αιτήματά τους και να επανεξετασθεί το θέμα τους.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και την κα Τσόνογλου από τη Βοιωτία με σκοπό να βρεθεί μία λύση, αναμένοντας και το γενικό γραμματέα μεταφορών Χάρη Τσιόκα, ο οποίος όμως δεν εμφανίσθη και έτσι δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Την ώρα που οι συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη έμπαιναν στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου, έπεφταν βροχή πάνω τους μπουκάλια με νερό, αβγά και ντομάτες! Ενώ για περίπου 2 ώρες βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας από τους επαγγελματίες δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βγουν από το χώρο αφού έξω θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Στη συνέχεια και προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, εκπρόσωποι των οδηγών ταξί βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλο, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια Βαγγέλη Αυλωνίτη τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας.

Συζητήθηκαν οι ενστάσεις τους και σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν τη δέσμευση του κ.Μόσιαλου ότι το
θέμα τους θα το ξανασυζητηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο την ερχόμενη εβδομάδα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Χαλκίδα: Με αυγά και ντομάτες ''υποδέχτηκαν'' τους Πασοκτζήδες οι ταξιτζήδες!"