Δροσιά ξανά από την Τρίτη

24.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Ακόμη μια ευκαιρία για... επίσκεψη στις παραλίες δίνει ο υδράργυρος, που παραμένει κοντά στους 38 βαθμούς Κελσίου. Δροσίζει από την Τρίτη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά οπότε ενδεχομένως να έχουμε και λίγες πρόσκαιρες μπόρες στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς βαθμιαία όμως θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές και στο Αιγαίο βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα εώς 34 με 35 βαθμούς, στα κεντρικά θα φτάσει το μεσημέρι τους 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς, ενώ στα νησιά θα φτάσει τους 36 βαθμούς κελσίου.

Στην ΑΤΤΙΚΗ περιμένουμε αίθριο ουρανό με ανέμους ασθενείς 3 με 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 βαθμούς κελσίου.
Ανάσα δροσιάς περιμένουμε ουσιαστικά την Τρίτη όπου η θερμοκρασία θα πέσει έναν με δύο βαθμούς σε όλη τη χώρα αλλά από την Τετάρτη έως το τέλος της εβδομάδας ο υδράργυρος θα ανέβει και πάλι έναν με δύο βαθμούς και θα έχουμε πάλι 37 και 38 βαθμούς κελσίου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δροσιά ξανά από την Τρίτη"