Υπόθεση διαφθοράς στον δήμο Αθηναίων

25.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Σοβαρή υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας, με πρωταγωνιστές τον διευθυντή και τον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, αποκαλύφθηκε απο έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα απο καταγγελία του ίδιου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στον αρχηγό της Αστυνομίας, αντιστράτηγο Λευτέρη Οικονόμου.

Χτες το βράδυ συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς, που τον είχαν παγιδεύσει, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο διευθυντής του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος, καθώς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, καθώς και 43χρονος συνεργάτης του. Οι δύο τελευταίοι δεν συνελήφθησαν, διότι οι καταγγελλόμενες πράξεις τους συνέβησαν σε χρόνο εκτός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε και για τους άλλους δύο κατηγορούμενους, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Υπόθεση διαφθοράς στον δήμο Αθηναίων"