Η Δημοκρατική Αριστερά συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων και όλης της Κορινθίας για την αποτροπή της εγκατάστασης των χώρων αποθήκευσης και διακίνησης χημικών της Sussaki logistics Α.Ε.
Η ανάγκη, όμως, για μαζικές κινητοποιήσεις, όπως αυτή εκφράστηκε στη Λαϊκή Συνέλευση της 17 Ιουλίου, δεν δικαιολογεί τις πράξεις βίας και τους προπηλακισμούς που έγιναν κατά τη διάρκεια κατάληψης της εθνικής οδού.
Τα φαινόμενα βίας, τα οποία με αυξανόμενο ρυθμό εμφανίζονται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, λειτουργούν αρνητικά για τις όποιες δίκαιες διεκδικήσεις των πολιτών και διαλύουν την κοινωνική συνοχή, η οποία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων της κρίσης και της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής.
Ως Δημοκρατική Αριστερά δηλώνουμε ότι θα είμαστε με αποφασιστικότητα απέναντι στις εκδηλώσεις βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται. Στην περίπτωση των Αγίων Θεοδώρων είμαστε, πρωτίστως, αντίθετοι με την περιβαλλοντική και κοινωνική βία που εκφράζει η εγκατάσταση της μονάδας των χημικών.
Μαζί με όλους τους πολίτες της Κορινθίας θα συμμετέχουμε στις μαζικές και δημοκρατικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποτραπεί το επιχειρούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα.
Ν. Ε. Κορινθίας της Δημοκρατικής Αριστεράς
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "H Δημοκρατική Αριστερά για τους Αγίους Θεοδώρους"